Món Esport
El Barça trobarà molt a faltar aquest Dembélé

En una segona part trepidant, el futbolista més anàrquic hi ha brillat. Ousmane Dembélé ha sigut el millor home del Futbol Club Barcelona en la darrera mitja hora del seu equip en el retorn a la segona competició continental. Les jugades del francès han recordat a les de Neymar Jr en la cèlebre remuntada blaugrana per 6-1 al PSG fa quasi cinc anys. Malgrat que era un context totalment diferent, Dembélé també s’ha responsabilitzat de totes les jugades incisives dels homes de Xavi Hernández.

I això que, al principi, ha estat molt xiulat. Dembélé tornava a jugar al Camp Nou per primer cop des que l’afició blaugrana va conèixer la seva negativa tant a renovar el contracte que acaba el mes de juny com a marxar en el mercat d’hivern. Però si el francès jugués sempre com ho ha fet avui, la notícia de la seva continuitat pel que resta de temporada seria una de les millors en molt de temps. El Dembélé d’avui sí que és un dels millors futbolistes del continent.

Dembélé ha transformat els xiulets que ha sentit quan ha ingressat al partit en el lloc d’Adama Traoré, i en les seves primeres intervencions amb la pilota, en aplaudiments i ovacions. Ho ha fet molt ràpid. El campió del món ha tingut un dels seus millors partits com a blaugrana. Li ha sortit absolutament tot. Ha generat moltes ocasions de perill. I, si Ferran Torres hagués estat mínimament encertat, avui Dembélé marxaria a dormir amb una o dues assistències de gol al seu sac.

L’extrem ha revolucionat un partit important. I precisament, des que va fitxar amb el Barça, ha fet això amb comptagotes. Ha definit pocs partits majúsculs. Més enllà de marcar un gol a la final de la Supercopa de la temporada 2018/2019 davant el Sevilla, i de fer-ne un altre d’important al camp de l’Atlètic de Madrid en la Lliga la mateixa, Dembélé mai ha estat a l’altura. Però avui sí. Aquest és el Dembélé que vol veure l’afició. I si necessitava el clima advers que s’ha trobat avui per motivar-se?

El mosquit, doncs, encara la seva cinquena i molt probablement darrera temporada a Can Barça amb un balanç força negatiu. Mai ha acabat de justificar el milionari traspàs que Josep Maria Bartomeu va executar l’estiu de l’any 2017 al Borussia Dortmund. I tampoc ha complert amb les expectatives. Ni ha tingut una regularitat necessària per a un futbolista del Barça. Els aficionats i aficionades blaugranes, però, podran patir nostàlgia. En un futur immediat, segurament no trobaran a faltar Dembélé… però sí que trobaran a faltar aquest Dembélé.



Més notícies
Ferran Lamenta una ocasió fallada contra el Nàpols | Europa Press
Un Barça poc eficaç no pot passar de l’empat contra el Nàpols (1-1)
Notícia: Un Barça poc eficaç no pot passar de l’empat contra el Nàpols (1-1)
Comparteix
Els blaugranes no han pogut aprofitar cap de les oportunitats clares que han tingut al debut a l'Europa League
Kylian Mbappé celebra el seu gol contra el Reial Madrid | Europa Press
Mbappé podria renovar amb el PSG i deixar el Madrid amb un pam de nas
Notícia: Mbappé podria renovar amb el PSG i deixar el Madrid amb un pam de nas
Comparteix
La seva família s'hauria reunit amb els xeics per parlar de la seva continuïtat a París

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a febrer 18, 2022 | 10:02
    Narcís febrer 18, 2022 | 10:02
    Bah! PD :se'n vagi a sostreure mil·lions a un altre lloc !!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa