Els candidats a la presidència del Barça donen suport a Leo Messi

Víctor Font, Toni Freixa i Joan Laporta condemnen la filtració del seu contracte

Els tres candidats a la presidència del Barça, Víctor Font, Toni Freixa i Joan Laporta, han mostrat el seu suport de forma pública a Leo Messi, després que el diari El Mundo hagi filtrat el seu contracte amb el club blaugrana. Cap d’ells ha aprofitat l’avinentesa per atacar ningú, més enllà dels responsables de la publicació d’aquests documents, i tots tres han insistit en totes aquelles coses bones que l’argentí ha aportat al club.

En primer lloc, i en ordre alfabètic, Víctor Font ha compartit un vídeo a les xarxes socials on ha condemnat de forma rotunda la filtració: “No sabem qui és el responsable, però l’únic perjudicat és el Barça”. A més a més, nega amb contundència que l’argentí hagi “arruïnat el club”, com diu El Mundo, i acaba amb un sentenciador: “La història de Messi amb el Barça és extraordinària i no permetrem que ningú la vulgui destruir”.

Per la seva banda, Toni Freixa ha atribuït l’objectiu d’aquesta filtració a l’intent de perjudicar el Barça. Ho ha deixat clar en una piulada en la qual també ha animat l’equip per al partit contra l’Athletic Club: “Tindrem el capità Leo Messi amb el braçalet i lluitant pel pitxitxi. Vamos Leo! Els desestabilitzadors hauran de seguir intentant-ho”.

Finalment, Joan Laporta també ha mostrat tot el seu suport a l’argentí. Ha compartit la imatge de Messi ensenyant la samarreta del Barça a la graderia del Santiago Bernabéu i ha deixat clar que “volem que continuï molts anys més”. A la vegada, ha anunciat que donarà més detalls de la seva postura al respecte en una entrevista que oferirà demà dilluns 1 de febrer a RAC1.

Més informació

Nou comentari