Rivaldo: “Va ser un error no vendre Messi”

L'exfutbolista del Barça creu que és "inevitable" que l'argentí acabi marxant

Sorprenents declaracions de la llegenda del futbol brasiler Rivaldo Vitor Borba Ferreira, conegut senzillament com a Rivaldo. Qui va ser l’estrella del Barça entre finals dels anys 90 i principis dels 2000 considera que “no vendre Messi va ser un error”. L’exdavanter utilitza arguments econòmics per justificar-ho i ho relaciona amb el que va fer el Reial Madrid amb Cristiano Ronaldo: “La directiva de Bartomeu es va equivocar. Haurien d’haver fet com el Madrid, que li va treure cent milions d’euros a Ronaldo”.

A més a més, Rivaldo creu que és “inevitable” que Messi acabi abandonant el Barça i diu que ni el nou president serà capaç d’aconseguir-ho. És per això que, considerant ell que l’argentí marxarà tant sí com no, hauria apostat per una venda prèvia, amb el contracte del capità vigent, per poder treure un benefici econòmic.

L’exdavanter blaugrana ha parlat d’altres futbolistes del club, com ara Riqui Puig. Rivaldo assegura que és similar al “primer Xavi que va començar a despuntar quan jo jugava al Barça”. Diu que és el futur de l’equip, al qual també hi suma Pedri. L’exfutbolista brasiler aposta també per una venda de Coutinho i ha mostrat la seva preocupació respecte a la situació actual del club, la qual, afirma li recorda al Milan que es va enfonsar la dècada passada.

Més informació

Nou comentari