Món Esport
El Granada, rival del Barça als quarts de la Copa
  • CA

El Granada serà el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei. El conjunt blaugrana ha estat aparellat amb l’equip andalús en el sorteig celebrat aquest divendres. L’eliminatòria es decidirà a partit únic i a porta tancada al Nuevo Los Cármenes el pròxim dimecres 3 de febrer, a partir de les 21.00 hores.

Els de Ronald Koeman han evitat equips complicats com el Vila-real, el Sevilla i l’Athletic Club, vigent campió de la Supercopa d’Espanya, però s’enfrontaran al setè classificat de la Lliga. El Granada és un conjunt molt treballat i que no posarà les coses gens fàcils als culers. Sense anar més lluny, els de Diego Martínez es van classificar per als quarts amb una golejada contundent contra el Navalcarnero (0-6).

L’últim precedent entre Barça i Granada, precisament disputat al Nuevo Los Cármenes, somriu els interessos blaugrana. El passat 9 de gener, fa menys d’un mes, els culers van assaltar l’estadi andalús gràcies als doblets d’Antoine Griezmann i Leo Messi (0-4). Aquell dia, la superioritat visitant va ser abismal.

Les altres eliminatòries de quarts de final de la Copa del Rei seran Betis-Athletic Club, Llevant-Vila-real i Almeria-Sevilla.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa