El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha deixat caure durant les darreres hores que la rebaixa salarial que s’està duent a terme entre els jugadors del primer equip de futbol masculí també es farà extensible a les seccions. En aquest sentit, hi ha un nom molt clar sobre la taula, que és el del pivot montenegrí Nikola Mirotic a la secció de bàsquet. De forma totalment excepcional, el seu sou és equiparable al d’un futbolista, cobrant 10 milions d’euros per temporada, i la intenció del club és rebaixar aquesta quantitat, així com el mateix Laporta va explicar. És, de lluny, el jugador més ben pagat del bàsquet europeu.

El diari Mundo Deportivo ha avançat que el Barça ja ha iniciat una negociació amb Mirotic per demanar-li una rebaixa salarial, però, en primera instància, el pivot montenegrí s’hi hauria negat. Això no comporta que les converses hagin acabat aquí, però sí que demostra que serà complicat. Cal recordar que Mirotic té contracte amb el club blaugrana fins al 2025 i que ja va acceptar un diferiment del pagament del seu salari.

D’altra banda, els qui sí que van accedir a renovar rebaixant-se el sou són l’aler estatunidenc Cory Higgins i el mallorquí Àlex Abrines. De la mateixa manera, el Barça ha realitzat durant tot l’estiu una tasca d’alleugeriment de massa salarial a la secció de bàsquet amb les baixes d’Adam Hanga, Víctor Claver, Artem Pustovyi i Leo Westermann. De fet, la plantilla de l’equip s’ha tancat donant més protagonisme als jugadors del filial, a l’espera de què pugui passar amb Pau Gasol, que encara no ha decidit el seu futur. Respecte a les altres seccions, el pla també implicarà rebaixar salaris, malgrat que no es coneix cap altre detall.



Més notícies
Antoine Griezmann, presentat amb l'Atlètic de Madrid | Club Atlético de Madrid
El gest de Griezmann per aturar els insults dels seguidors de l’Atlètic
Notícia: El gest de Griezmann per aturar els insults dels seguidors de l’Atlètic
Comparteix
El davanter francès s'ha tallat els cabells abans de la seva presentació
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
Notícia: Koeman manifesta el seu desig de triomfar al Barça
Comparteix
El tècnic neerlandès ha concedit diverses entrevistes a diaris catalans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa