Els entorns de Laporta i Font, indignats amb la decisió del Govern sobre els mítings

No entenen que la diferència de criteri de la Generalitat i reclamen que les eleccions del Barça se celebrin ja

El diumenge passat, dia 24 de gener, s’havien de celebrar les eleccions a la presidència del Barça. El Govern de la Generalitat de Catalunya, no obstant això, va deixar molt clar a la comissió gestora del club blaugrana que els socis culers no podien saltar-se el confinament municipal per exercir el seu dret a vot en una entitat privada i Carles Tusquets va ajornar els comicis.

Aquest dimarts, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha explicat que, per “garantir el dret a la participació política, manifestació i reunió”, es permetrà a les persones saltar-se les restriccions de mobilitat per assistir els mítings de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya. Amb el certificat d’autoresponsabilitat en tindran prou per desplaçar-se tots aquells que ho considerin oportú. La reacció del barcelonisme no s’ha fet esperar: sobretot els entorns de Víctor Font i Joan Laporta s’han mostrat molt crítics amb aquesta diferència de criteri.

Encara que el to dels dos primers –responsable de xarxes socials i de l’àrea social de Sí al Futur, respectivament– és diferent del de la resta, membres d’Estimem el Barça, la realitat és que el barcelonisme no entén per què el Govern dona el vistiplau a saltar-se el confinament municipal per anar a mítings, però no per anar a votar. Els culers, a més, també miren cap a Tusquets i li exigeixen, una vegada més, que posi les urnes “as soon as possible“, és a dir, tal com va prometre.

Més informació

Nou comentari