Món Esport
El Barça estaria interessat en Gayà
  • CA

Encara que la situació econòmica del Barça és molt crítica, tal com la memòria de l’exercici 2019/20 va revelar aquest dilluns, la secretaria tècnica blaugrana continua treballant en la confecció de la plantilla de cara a la temporada vinent. Malgrat que és conscient que és molt probable que el nou president confiï la direcció esportiva a altres persones, l’equip dirigit per Ramon Planes està interessada en José Luis Gayà, jugador del València, per reforçar la posició de lateral esquerra.

Segons ha informat l’Onze de TV3, el Barça està estudiant el seu fitxatge perquè considera que Junior Firpo no ha ofert el rendiment esperat i perquè, de fet, el més normal és que a l’estiu canviï d’aires. El programa de la televisió pública catalana assegura que el defensa de Pedreguer costaria al voltant de 15 milions d’euros fixos més possibles variables en funció del seu rendiment. Tenint en compte que es tracta d’un futbolista amb molta experiència al màxim nivell estatal tot i tenir 25 anys, des del Camp Nou es considera una oportunitat de mercat.

El València, que també travessa una crisi institucional i econòmica important, té la necessitat de vendre efectius i no veuria amb mals ulls el traspàs. Sigui com sigui, encara és massa d’hora per prendre decisions: el Barça ha d’esperar a la celebració de les eleccions perquè sigui el nou president i la seva junta directiva qui s’encarregui de fer la planificació esportiva de cara a la temporada vinent.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “La Copa és el camí més curt per guanyar un títol”
Notícia: Koeman: “La Copa és el camí més curt per guanyar un títol”
Comparteix
L’entrenador del Barça deixa clar que posarà “un equip fort” per eliminar el Rayo Vallecano
Carles Puyol presenta la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
La nova samarreta del Barça barreja el blaugrana amb la senyera
Notícia: La nova samarreta del Barça barreja el blaugrana amb la senyera
Comparteix
El conjunt culer estrenarà el quart equipament d’aquesta temporada contra el Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa