Món Esport
La nova samarreta del Barça barreja el blaugrana amb la senyera
  • CA
agraph -->

El Barça ha presentat aquest dimarts la samarreta que els jugadors del seu primer equip de futbol masculí lluiran contra el Reial Madrid en el pròxim clàssic, previst per al mes d’abril. Tal com s’havia filtrat, el nou equipament, anunciat sota el lema “Una samarreta ens agermana”, combina els colors blaugrana amb les quatre barres vermelles i grogues de la senyera amb l’objectiu, segons ha informat el club, de “posar en relleu el caràcter culer i l’orgull de ser del Barça, juntament amb les arrels de l’entitat i la seva identitat lligada a Catalunya”.

Les quatre barres de la senyera s’inicien des de la part inferior i es van difuminant de forma progressiva a la zona del pit. La samarreta, la quarta d’aquesta temporada, ja ha sortit a la venda, però fins al dia 1 de febrer només es podrà adquirir a la Barça Store de Passeig de Gràcia i a l’e-Commerce del club català. L’espot de la campanya publicitària l’ha protagonitzat Carles Puyol, exjugador i llegenda culer. “Si necessiteu raons per donar-ho tot en moments tan durs com aquest, no les busqueu fora. Estan dins de cadascun de nosaltres”, diu el capità en el vídeo promocional.

“Puyol, una llegenda del club, apel·la així a les qualitats que identifiquen el barcelonisme arreu del món amb el seu inconformisme i la seva cerca constant per millorar dia a dia. I també als valors del Barça, una entitat oberta al món que, sense perdre la seva identitat lligada a Catalunya, ha estat capaç de convertir-se en un punt de trobada entre diferents persones, cultures i països”, ha explicat el Barça a través d’un comunicat.



Més notícies
Entrada del Camp Nou | Europa Press
Una reunió per resoldre tots els interrogants
Notícia: Una reunió per resoldre tots els interrogants
Comparteix
Aquest dimarts, la comissió gestora del Barça ha d’aprovar el nou calendari electoral
Toni Freixa, candidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
La candidatura de Toni Freixa fa un sondeig que el considera favorit
Notícia: La candidatura de Toni Freixa fa un sondeig que el considera favorit
Comparteix
Segons l’enquesta de ‘Fidels al Barça’, Laporta seria segon i Font tercer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa