Món Esport
La candidatura de Toni Freixa fa un sondeig que el considera favorit
  • CA

Joan Laporta és el gran favorit de cara a les eleccions a la presidència del Barça, previstes per al pròxim 7 de març, segons les dues enquestes realitzades per Mundo Deportivo. Toni Freixa, un altre dels candidats als comicis, no ho veu així i, de fet, assegura que el seu equip –Fidels al Barçaha fet un sondeig a 970 socis culers segons el qual seria ell qui venceria a les urnes.

Dels 710 socis que han respost a l’enquesta de Fidels al Barça, realitzada aquest diumenge, un 42% té la intenció de votar Toni Freixa. En el sondeig de la candidatura, els resultats del qual s’han de posar entre asteriscos com els de la resta d’enquestes, Laporta és el segon aspirant més votat (32%), mentre que Font queda en última posició (17%) i hi ha un percentatge considerable d’indecisos (9%).

“El resultat és significatiu. El procés electoral continua obert, viu i amb moltes possibilitats que es produeixi un resultat final que no respongui només a l’estat d’opinió mediàtic i sí al veritable sentit de la responsabilitat dels socis del Barça davant de propostes de risc. El guanyador de les eleccions no està en les enquestes, sinó en la voluntat de tots els socis que aniran a votar”, ha declarat Freixa en la nota de premsa enviada per Fidels al Barça.

A les xarxes socials, Freixa ha aprofitat l’avinentesa per demanar a Laporta i Font que els tres contrastin els seus projectes. “Tots tenim la nostra enquesta. Vinga va, fem debats?”, ha piulat l’exdirectiu blaugrana.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Els colors blau i grana, desapareguts lluny del Camp Nou
Notícia: Els colors blau i grana, desapareguts lluny del Camp Nou
Comparteix
El Barça no ha vestit mai la primera equipació fora de casa ni a la Lliga ni a la Champions
El Camp Nou, buit | Europa Press
La greu situació econòmica del Barça, en xifres
Notícia: La greu situació econòmica del Barça, en xifres
Comparteix
El club blaugrana té un deute total de 1.173 milions d'euros, dels quals 730 són a curt termini

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa