Món Esport
El Barça resol un partit trampa i continua divertint-se (1-4)

El Barça ha enfonsat un nou vaixell en el seu particular joc i ha solventat una visita trampa al camp del Llevant. Les granotes, molt fortes a casa, han complicat les blaugranes durant el primer quart de partit. Han sortit a mossegar. I en un penal en contra, Mária Korenčiová ha apagat Jenni Hermoso. Però la portera s’ha convertit en villana quan ha regalat el primer gol del matx a Asisat Oshoala. Patri Guijarro ho ha encaminat, Jennifer Hermoso s’ha resarcit i Caroline Graham Hansen ha tancat la golejada abans que Tatiana Pinto marqués el gol de l’honor. Aquesta victòria, unida a la derrota de la Reial Societat a mans del Reial Madrid, fa que Alèxia Putellas, Mapi León i companyia albirin el trofeu de Lliga.

L’albiren perquè ja pocs punts les separen de lobjectiu, i per sensacions. Avui no han signat el millor partit, però què més dóna? Els equips llegendaris saben imposar-se en els dies menys encertats. Avui les futbolistes blaugranes han demanat que les posin a prova. I quan s’han sentit exigides, han despertat. El seu sol ha començat a brillar a partir del minut 20.

Ha sigut allà quan ja crivellaven Korenčiová. I aquesta ha donat el seu braç a tòrcer mitjançant un error que Oshoala ha transformat en gol. La nigeriana, de fet, havia provocat el penal. L’eslovaca ha continuat sostenint les seves, però el Barça ha sigut molt Barça. Quatre ocasions de gol i vuit minuts després, Patri Guijarro ha definit com ho fan les deesses una magnífica passada d’Hermoso. I pocs instants després la madrilenya ha venjat el seu error en introduir a la porteria, de cap, una bona centrada de Lieke Martens.

El segon acte ha sigut un monòleg blaugrana. El Llevant ja no tenia energia, idees ni esperances. I quan han pujat per intentar fer mal Sandra Paños, el Barça ha tancat la golejada a través de Graham Hansen. A partir d’aquí, Giráldez ha fet un carrusel de substitucions per resguardar futbolistes importants, per donar minuts a una Alèxia Putellas avui suplent, i per fer debutar la jove de 17 anys Martina Fernández. El partit s’ha refredat, i això ho ha aprofitat el Llevant, mitjançant Tatiana Pinto, a passada de la blaugrana però cedida a l’equip d’Ángel Villacampa Andrea Falcón.

El Llevant, però, s’ha quedat sense oportunitats de ser el primer equip que aquesta temporada marca dos gols o més en un partit al Barça. I el Barça ha tancat un nou capítol festiu. I ja en van dinou. Dinou victòries en dinou jornades, 106 gols a favor i només 5 en contra. A falta de l’últim terç del campionat, i havent superat un partit trampa, el Barça se sent una mica més campió.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi ja ha decidit quin fitxatge descartarà a l’Europa League
Notícia: Xavi ja ha decidit quin fitxatge descartarà a l’Europa League
Comparteix
La UEFA permet inscriure-hi fins a tres nous futbolistes a aquestes alçades de la temporada
Dembélé i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Dembélé es confirma com a enemic públic número u del Barça
Notícia: Dembélé es confirma com a enemic públic número u del Barça
Comparteix
El club està decebut i molt dolgut amb el comportament del futbolista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa