Món Esport
El Barça lluita perquè els socis puguin canviar de comarca per votar
  • CA

Seguim amb les eleccions més estranyes de la història. Ara per ara, el Barça negocia amb la Generalitat perquè els socis del club puguin desplaçar-se fins al Camp Nou, saltant-se el confinament comarcal, i així poder votar a les eleccions del club el diumenge 7 de març. L’entitat blaugrana demana que amb el carnet de soci i un certificat d’autoresponsabilitat els socis puguin arribar a Barcelona si viuen fora del Barcelonès.

Actualment, el confinament comarcal implica que els socis que no visquin en una comarca on hi ha una seu de votació, no podran desplaçar-se per anar a votar el diumenge 7 de març. Un veí de Gandesa no podrà anar a Amposta per exercir el seu dret a vot, per exemple.

Així i tot, la Generalitat s’excusa en què, per aquest motiu, es va establir el vot per correu amb la intenció que el soci pogués anticipar-se i poder exercir així el dret a vot amb prou temps. De moment, el FC Barcelona està a l’espera d’una resposta per part de la Generalitat, però de totes formes uns 20.000 socis ja han votat per correu.



Més notícies
Dembélé i Messi, jugadors del Barça | FC Barcelona
Assaig general
Notícia: Assaig general
Comparteix
La prèvia del Sevilla-Barça de Lliga al Sánchez Pizjuán
Nick Calathes, jugador del FCB | Europa Press
El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)
Notícia: El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)
Comparteix
Els francesos han estat físicament superiors als blaugrana i s'emporten una victòria del Palau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa