Si ara fa uns anys haguessin dit als culers que la tornada d’unes semifinals de Copa seria el partit més important de la temporada, l’afeccionat, probablement, hauria esclatat a riure. Aquell trofeu que el Barça de Valverde a la seva segona temporada va llançar a les escombraries o que el darrer Barça de Luis Enrique no va ni celebrar, s’ha convertit en el més important per al Barça de Koeman, no perquè hi hagi hagut cap canvi en la competició, sinó perquè és l’únic al qual aspiren.

Així doncs, quan queda menys d’una setmana per a l’intent de remuntada contra el Sevilla al Camp Nou, els blaugrana tenen una gran oportunitat de posar-se a prova davant el mateix equip en duel de Lliga. Andalusos i catalans s’enfrontaran al Sánchez Pizjuán (16:15h / Movistar LaLiga) en la reedició de l’anada de Copa, que va acabar amb victòria local propiciada per les errades d’Umtiti, i el Barça podrà calibrar què necessitarà per vèncer aquest equip en l’enfrontament de la setmana vinent, amb l’opció, en cas de victòria, de sumar punts a la Lliga i forjar una petita esperança de poder lluitar també per aquest altre títol.

Un dels protagonistes d’aquest partit de Lliga, corresponent a la jornada 25, pot ser Araujo, que ha rebut l’alta mèdica i tindrà opcions de formar parella amb Piqué, els dos centrals que ho han fet millor aquest curs a causa de la incompareixença de Lenglet i Umtiti. Els qui no podran ser-hi, per lesió, són Miralem Pjanic, Sergi Roberto, Philippe Coutinho i Ansu Fati. Al davant, un equip amb els punts forts a les àrees, amb Koundé i Diego Carlos en defensa i Suso i En-Nesyri en atac.

Per tot això, l’alineació de Koeman podria ser la següent: Ter Stegen; Dest, Piqué, Lenglet (Araujo), Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Messi, Griezmann.



Més notícies
Umtiti, jugador del Barça | EP
Sevilla-Barça: horari i TV
Notícia: Sevilla-Barça: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà veure el pròxim partit de Lliga dels blaugrana
Araujo rep l'alta mèdica | FC Barcelona
Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria de Koeman
Notícia: Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria de Koeman
Comparteix
Pjanic, baixa d'última hora per unes molèsties sense determinar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa