Món Esport
Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria de Koeman
  • CA

Bones notícies per a Ronald Koeman que, per fi, pot veure com els dos centrals que més bon rendiment han ofert aquesta temporada estan disponibles per al primer equip. Ronald Araujo ha rebut l’altra mèdica i ha entrat a la convocatòria per viatjar a Sevilla, en el difícil partit de Lliga que tindrà el Barça al Sánchez Pizjuán. D’aquesta manera, el central uruguaià se suma a l’alta dels darrers dies de Piqué i la parella Lenglet-Umtiti, que tants dubtes genera i tants disgustos ha costat, podrà quedar-se a la banqueta.

Malgrat tot, la infermeria del Barça continua comptant amb noms molt sensibles. És el cas de Sergi Roberto i Philippe Coutinho, que s’estan recuperant a poc a poc i, sobretot, el d’Ansu Fati. El jove davanter de la Masia està veient com el seu procés de rehabilitació s’està allargant més del previst i encara no hi ha cap evidència de quan podrà rebre l’alta. Miralem Pjanic també és baixa, a causa d’unes molèsties sense determinar.

Koeman compta amb la presència de tres jugadors del filial. Són els habituals Iñaki Peña i Óscar Mingueza, amb l’afegit d’Ilaix Moriba, a qui se li ha demanat que es mantingui en dinàmica del primer equip per poder ajudar el conjunt dirigit pel tècnic neerlandès en aquestes setmanes en què s’ho juguen tot.

La convocatòria de Koeman per viatjar a Sevilla

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Griezmann, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix, Mingueza.



Més notícies
Toni Freixa, durant una entrevista amb El Món | Jordi Borràs
Toni Freixa: “La ideologia política ha d’estar al marge del Barça”
Notícia: Toni Freixa: “La ideologia política ha d’estar al marge del Barça”
Comparteix
"Creiem que guanyarem les eleccions", assegura el candidat a la presidència del Barça en una entrevista amb el Món
Joan Laporta, durant l'entrevista amb El Món | Jordi Borràs
Laporta: “Hem d’aconseguir que Messi torni a somriure”
Notícia: Laporta: “Hem d’aconseguir que Messi torni a somriure”
Comparteix
La roda de premsa de Laporta durant la presentació del seu projecte esportiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa