El Barça ensopega amb l’ASVEL (69-76)

19 victòries en els últims 20 partits, i per nom l’ASVEL Lyon-Villeurbanne semblava un rival assequible. No ho ha estat. De fet, Sarunas Jasikevicius ho havia advertit en la prèvia, ja que els francesos venien de sis victòries consecutives a l’Eurolliga.

I que seria un partit difícil s’ha pogut comprovar des de l’inici del partit. L’ASVEL ha imposat un ritme molt físic, amb un alt nivell defensiu i que només ha estat superat amb certa solvència per Mirotic. Així i tot, gràcies el joc interior de Fall, els francesos han tancat el primer quart per davant (15-19).

En aquest moment, el Barça ha reaccionat i s’ha pogut posar per davant al marcador en dues ocasions durant el segon i tercer quart, però els problemes amb les faltes de Mirotic i un Higgins discret han perjudicat molt els blaugrana. L’estrella de l’ASVEL, l’ex NBA Norris Cole, ha posat la seva qualitat sobre la pista i els francesos han recuperat el marge positiu de punts (58-64).

En els compassos finals de l’últim quart, Brandon Davies i Higgins han reaccionat per intentar donar la victòria al Barça, però de poc ha servit. Un altre cop, gràcies a Fall amb un dos més u, l’ASVEL ha sentenciat el partit i ha sumat una nova victòria a l’Eurolliga. I aquest cop a la pista del líder.