Món Esport
El Barça jugarà un amistós a Austràlia dies després d’acabar la temporada

La junta directiva del Futbol Club Barcelona va entrar al club fa un any i va trobar-se una situació econòmica pèssima. Per diverses qüestions, calia arremangar-se, retallar i aconseguir ingressos de sota de les pedres. Ara, després d’haver-se tret alguns jugadors de sobre i d’haver signat un històric patrocini amb Spotify, n’han aconseguit un de nou i bastant important. L’equip de Xavi Hernández jugarà un amistós a Austràlia el mes de maig i, a canvi, el club rebrà uns cinc milions d’euros. I serà el primer cop en la història que l’entitat visiti el país oceànic.

El partit se celebrarà, exactament, a l’Accor Stadium, amb una capacitat per a 80.000 espectadors i espectadores, a la ciutat de Sidney i el dia 25 de maig. Per tant, tres dies després de l’últim partit de Lliga i de la temporada. Cal recordar que, en l’hipotètic cas d’arribar a la final de la UEFA Europa League, disputada a Sevilla, el darrer partit del curs continuarà sent el del campionat domèstic del 22 de maig, contra el Vila-real i al Camp Nou. I és que el partit decisiu de la competició continental es disputa quatre dies abans, el 18 de maig. Per tant, l’amistós en qüestió serà l’últim partit de la primera temporada de la xavineta.

Contra qui es disputarà l’amistós en terres australianes?

Es jugarà contra un combinat dels millors futbolistes de la lliga local. Per tant, es preveu que hi siguin estrelles del Melbourne City, que lidera el campionat del país oceànic, com ara el davanter australià Jamie Maclaren, màxim golejador del mateix torneig, amb 14 dianes. Per la seva banda, el Barça hi acudiria, teòricament, amb la seva plantilla al complet. Aquesta podria ser una de les condicions perquè l’entitat dirigida per Joan Laporta rebi els aproximadament cinc milions d’euros.

Els internacionals blaugranes amb Espanya no començaran les vacances fins al 14 de juny

Després de jugar el partit, els futbolistes que no siguin cridats per les seves seleccions iniciaran les vacances d’estiu. Els jugadors internacionals amb Espanya tindran uns pocs dies de desconnexió. Els que hi vagin convocats (previsiblement Pedri González, Gavi, Jordi Alba, Sergio Busquets i Eric Garcia) tindran quatre enfrontaments corresponents a la UEFA Nations League entre el 2 i el 14 de juny. Això significa que s’hi concentraran uns dies abans, per preparar els mateixos. Després d’això, tenint en compte que el Mundial del Qatar es disputa a la tardor i no l’estiu vinent, ja començaran les vacances de forma oficial.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El gest de Xavi en roda de premsa que normalitza l’ús del català
Notícia: El gest de Xavi en roda de premsa que normalitza l’ús del català
Comparteix
El tècnic del Barça ha atès els mitjans de comunicació durant la prèvia del partit contra el Frankfurt de l'Europa League
Ferran Torres i Xavi Hernández, en arxiu | FC Barcelona
Ferran explica les tres claus de l’èxit de Xavi
Notícia: Ferran explica les tres claus de l’èxit de Xavi
Comparteix
El davanter valencià ha parlat en roda de premsa durant la prèvia de l'Eintracht-Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa