Món Esport
Ferran explica les tres claus de l’èxit de Xavi

Ferran Torres, davanter valencià del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia als quarts de final de la UEFA Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt. El jugador blaugrana ha alertat que el rival “és un equip molt físic que arriba en una molt bona dinàmica” i ha enviat una advertència als aficionats i als seus mateixos companys: “Hem d’anar partit a partit i no ens podem confiar”. Tot i això, ha dit que per a ell és “molt especial” jugar a Frankfurt. Cal recordar que és la primera vegada que el Barça jugada en aquest estadi i contra aquest equip en partit oficial.

Les tres claus de l’èxit de Xavi Hernández, segons Ferran Torres

Ferran Torres també s’ha desfet en elogis respecte al seu entrenador, Xavi Hernández, i ha donat les que ell considera que són les tres claus del seu èxit a la banqueta del Barça: “L’ADN, el lideratge i també la humilitat que ha dut, perquè des del primer dia ens ha transmès la seva confiança i no ens ha posat cap mena de pressió. Això ha provocat aquest gran canvi”. A més a més, ha donat encara més detalls sobre l’aspecte de la humilitat i ha deixat clar que un dels objectius de Xavi és que tot l’equip tingui molt clar que encara no s’ha guanyat res i que s’ha de mantenir el mateix ritme per no defallir: “Si una cosa ens està transmetent el míster és que s’ha d’anar partit a partit. Si demà perdem, ningú recordarà la nostra dinàmica”.

Ferran Torres “segrestaria” Ousmane Dembélé perquè es quedés al Barça

Finalment, també destaquen les seves paraules sobre Ousmane Dembélé. El director de l’Àrea de Futbol del Barça, Mateu Alemany, s’ha reunit darrerament amb els seus representants per parlar d’una possible renovació, que fa poc temps semblava del tot descartada. Ferran, sobre si li agradaria que Dembélé es quedés a l’equip, s’ha mullat de ple i ha estat molt clar: “Jo el segrestaria. És un dels millors del món i aquest és un dels millors llocs on pot estar”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El gest de Xavi en roda de premsa que normalitza l’ús del català
Notícia: El gest de Xavi en roda de premsa que normalitza l’ús del català
Comparteix
El tècnic del Barça ha atès els mitjans de comunicació durant la prèvia del partit contra el Frankfurt de l'Europa League
Nico González i Jordi Alba, jugadors del Barça, en l'avió cap a Frankfurt | FC Barcelona
El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac
Notícia: El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac
Comparteix
Memphis Depay té una lesió i s'ha quedat a Barcelona, com cinc dels seus companys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa