Món Esport
El Barça, a Frankfurt amb una baixa en atac

El Futbol Club Barcelona masculí ha desembarcat fa una estona a la ciutat alemanya de Frankfurt. Allà disputarà, demà, l’anada dels quarts de final de la UEFA Europa League davant el club homònim: l’Eintracht de Frankfurt. Ho farà amb la intenció de, per fi, a la tercera, guanyar. I és que en l’anades contra el Nàpols i el Galatasaray, els homes de Xavi Hernández no van aconseguir passar de l’empat. Per a això, el terrassenc comptarà amb tots els jugadors que tenia disponibles… excepte un. El davanter Memphis Depay s’ha quedat a Barcelona per lesió.

Segons ha informat el club català, el neerlandès “té una sobrecàrrega al semimembranós de la cuixa esquerra” i “és baixa”. Per tant, no jugarà contra el novè classificat de la Bundesliga, i caldrà veure quan podrà reincorporar-se amb el grup, en tant que “l’evolució en marcarà la disponibilitat”. D’aquesta forma, es trencarà una ratxa de set participacions seguides de Memphis amb el Barça. No es perdia un matx des de la golejada blaugrana contra el Nàpols, a domicili.

Tot i això, a excepció de l’empat a 0 a casa contra el Galatasaray, sempre ho ha fet entrant des de la banqueta, com a suplent: nou minuts contra l’Athletic (amb un gol anotat), 16′ contra l’Elx (amb un gol anotat), 60′ en l’anada contra el Galatasaray (en el matx esmentat), 18′ contra l’Osasuna, 10′ en la tornada contra el Galatasaray, 20′ al clàssic i 10′ contra el Sevilla.

Més baixes: Luuk de Jong, encara positiu de Covid-19, no ha viatjat

D’altra banda, Luuk de Jong ha tornat a donar positiu en un test de Covid-19 i, com ja va passar en l’últim partit, contra el Sevilla, no estarà disponible. També és el cas d’Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti i Sergiño Dest, encara en procés de recuperació. A més, com ja se sap, Dani Alves no està inscrit en la competició i, per tant, tampoc s’ha afegit a la concentració.

Així les coses, els altres jugadors disponibles han completat una nòmina de 21 futbolistes. Tenint en compte l’objectiu de deixar encarrilada l’eliminatòria, Xavi podria sortir al Deutsche Bank Park amb un onze de garanties. L’alineació del Barça contra l’Eintracht de Frankfurt, doncs, podria ser la següent: Ter Stegen; Araujo, Piqué, Eric Garcia, Jordi Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri; Dembélé, Aubameyang i Ferran Torres. El partit, que començarà demà, dijous, a les nou de la nit, serà el primer matx entre tots dos equips en la història. Mai no s’havien enfrontat abans.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: P a abril 06, 2022 | 11:41
    P abril 06, 2022 | 11:41
    A la pràctica tampoc canvia massa l'escenari

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa