Món Esport
Xavi té un gest amb Ansu Fati que enamora el barcelonisme

Ansu Fati, davanter guineà del Futbol Club Barcelona, ha pogut tornar als entrenaments després de dos mesos de baixa. El jove jugador format a la Masia ha decidit no operar-se per enèsima vegada i ha apostat per un tractament conservador, el qual ha fet a Madrid al costat del fisioterapeuta Joaquín Juan, especialista en aquesta mena de casos. Després d’aquest període de recuperació intens, Ansu ha tornat a Barcelona i, un cop ha superat les revisions pertinents, no només s’ha pogut tornar a exercitar a les instal·lacions del Barça, sinó que ja s’ha pogut entrenar amb els seus companys, tocant pilota i sobre la gespa.

Xavi Hernández demana un aplaudiment per a Ansu Fati

El club blaugrana ha captat aquest moment tan especial, en el qual s’ha pogut veure com Ansu tornava a trepitjar el terreny de joc de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ha compartit el vídeo a les xarxes socials. Més enllà de la bonica imatge del futbolista feliç de tornar al seu lloc natural, els aficionats blaugranes han detectat un detall que els ha enamorat. Un cop Ansu ha posat un peu sobre la gespa, s’ha pogut sentir la veu del seu entrenador, Xavi Hernández, demanant “un aplaudiment per a l’Ansu”. No hi ha cap dubte que el tècnic egarenc té la capacitat de tenir tots els seus jugadors motivats i endollats.

Quan tornarà Ansu Fati a disputar un partit amb el Barça?

Ara, la gran pregunta és saber quan tornarà Ansu Fati a jugar un partit amb la samarreta blaugrana. Cap de les parts té la voluntat de córrer, sobretot pels precedents que existeixen i pel fet que la davantera del Barça s’ha reforçat a la perfecció en aquest mercat d’hivern. Tot i això, com que ha apostat pel tractament conservador, tampoc no trigarà gaire a estar disponible per a Xavi. El més probable és que de cara a la tornada dels quarts de final de l’Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt, cosa que passarà d’aquí a dues setmanes, ja pugui entrar a la convocatòria de l’entrenador català.



Més notícies
Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Tot el que ha de passar perquè es compleixi el somni de Laporta
Notícia: Tot el que ha de passar perquè es compleixi el somni de Laporta
Comparteix
Les circumstàncies que s'han de donar perquè el miracle de la Lliga es compleixi
Ansu Fati, en un entrenament amb el Barça | Europa Press
Excel·lent notícia per a Xavi abans del tram decisiu de la temporada
Notícia: Excel·lent notícia per a Xavi abans del tram decisiu de la temporada
Comparteix
Ansu Fati ha superat un examen mèdic i ha tornat a entrenar amb el primer equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa