La UEFA perdona Laporta per la Superlliga i assenyala Bartomeu

"M'han decebut tots els clubs menys el Barça", ha explicat Aleksander Ceferin

Aleksander Ceferin, president de la UEFA, ha sorprès tothom amb unes declaracions en les quals ha donat el seu punt de vista respecte a tota la situació de la Superlliga i ha parlat amb més concreció del cas concret del Barça. De les paraules del màxim dirigent de la UEFA se’n desprèn una exculpació a Joan Laporta i s’assenyala clarament Josep Maria Bartomeu, expresident blaugrana.

“Em van decebre tots els clubs i tots els presidents menys un, el Barça”, ha començat Ceferin, “Joan Laporta va ser escollit fa molt poc temps i s’ha trobat amb aquesta situació. He parlat amb ell dues o tres vegades i estava molt pressionat, la Super lliga la que va heretar”. D’aquesta manera, posa el focus en l’anterior junta directiva. Cal recordar que, just abans de dimitir, Bartomeu va explicar que havia signat la incorporació del Barça a aquesta nova competició.

A més a més, Ceferin encara ha desenvolupat més les circumstàncies concretes del club blaugrana i de Laporta: “Tota aquesta situació no ha estat culpa seva, però així i tot, com a bon negociador que és, ha estat capaç de trobar l’estratègia del vot favorable de l’assemblea de compromissaris per poder sortir-se’n”. Laporta continua mantenint el seu silenci, però la situació canvia quan és la mateixa UEFA la que l’exculpa. Caldrà escoltar atentament el president del Barça quan parli d’aquesta competició i de tot el cas.

Més informació

Comentaris

    La Guineu sense Carasseta Abril 22, 2021 12:03 pm
    En aquest tema de la Superlliga, jo diría que del que diguen no el cregues rés i del que vetges la mitat. Europa no destaca precisament per la seva intel.ligencia.
    Vendetta Abril 22, 2021 6:43 pm
    Eltarat del ceferino no sap ke treballa per tots? Puta uefa plena de endollats y parasits

Nou comentari