Món Esport
Florentino Pérez: “Estic trist i decebut”
  • CA

Florentino Pérez, president del Reial Madrid i de la desafortunada Superlliga europea de futbol, ha concedit una entrevista a la Cadena SER per analitzar els moviments d’aquesta competició que ha quedat desacreditada 48 hores després del seu anunci per la renúncia de deu dels dotze clubs fundadors. Davant d’aquesta situació, Florentino ha assegurat estar “trist i decebut” per com s’han desenvolupat els esdeveniments i atribueix la mala acollida a un error de comunicació: “Potser no hem sabut explicar-nos”.

Ha detallat que les amenaces de la UEFA i la FIFA “com si haguéssim matat algú” són les que van fer que “un dels clubs anglesos perdés l’interès” i a partir d’aquest punt es va succeir la desbandada. Tot i això, el president merengue es manté ferm en les seves conviccions. Afirma que “el format de la Champions està obsolet” i insisteix en la idea que “estem treballant per salvar el futbol”.

Ara bé, en cap cas dona el projecte per perdut: “Hi hem estat treballant durant tres anys i si no surt això, sortirà alguna cosa semblant. Qui pensi que la Superlliga ha mort, està ben equivocat”. Recorda que la Juventus de Torí i el Milan no han abandonat l’equip, sinó que s’han apartat de forma momentània i destaca que “el Barça està reflexionant per veure què es pot fer”.

Florentino pensa que sense aquesta Superlliga hi haurà problemes econòmics seriosos. “No podran venir ni Haaland ni Mbappé i serà difícil renovar Sergio Ramos”, avisa. En aquest sentit, sí que ha allargat la mà a la UEFA per negociar una remodelació de la Champions amb la qual poder ingressar més diners. Durant tota l’entrevista s’ha percebut un Florentino tocat, però en cap cas enfonsat.



Més notícies
Carles Murillo, director del Màster en Direcció i Gestió de l'Esport de la UPF-BSM | UPF-BSM
Carles Murillo: “La Superlliga no és necessària per salvar el futbol”
Notícia: Carles Murillo: “La Superlliga no és necessària per salvar el futbol”
Comparteix
El director del Màster en Direcció i Gestió de l'Esport de la UPF-BSM analitza el cas en una entrevista amb El Món
Laporta i Florentino, en arxiu | @Biwenger
El Barça no abandona la Superlliga i la vol defensar juntament amb Florentino
Notícia: El Barça no abandona la Superlliga i la vol defensar juntament amb Florentino
Comparteix
El club considera que és una oportunitat per pressionar la UEFA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa