Món Esport
Les anecdòtes de l’Adama de 8 anys que expliquen la bèstia que és ara

Adama Traoré s’ha guanyat el cor del barcelonisme. El seu debut ha estat immillorable. En el partit de Lliga contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, que va acabar amb una contundent victòria blaugrana, l’extrem català va ser dels jugadors més destacats del Futbol Club Barcelona i va participar de moltes jugades d’atac, fins al punt que va arribar a repartir una assistència. Durant els seixanta minuts que va ser sobre el terreny de joc, Adama va oferir una petita mostra de la seva millor qualitat: l’explosivitat. Va córrer, va driblar i va deixar enrere tots els rivals, sobretot Mario Hermoso, qui va aquella nit segur que va tenir malsons amb el futbolista de l’Hospitalet de Llobregat.

Uns dies després del seu debut, el diari Marca ha entrevistat Jordi Condom, l’encarregat de fitxar-lo pel Barça el 2004, quan Adama només tenia vuit anys. Malgrat que era un nen, tot el que explica Condom fa que sigui molt més fàcil d’entendre com és que ara és un jugador tan fort, ràpid i musculat. En primer lloc, quan encara era jugador de l’Hospitalet, el seu observador assegura que “era capaç d’arribar a caçar un xut del porter sense que toqués el terra, encara que estigués al costat del porter”. Per tant, en aquest sentit, la velocitat d’Adama té un important component genètic. De fet, ha arribat a ser el jugador més ràpid de la Premier League en algunes temporades.

Tot i això, la força i la tonificació sí que han estat molt treballades. Tant és així, que Condom afirma que “algunes vegades l’havia de renyar perquè deixés de fer flexions quan només era un benjamí”. Això, en un nen de vuit anys, no és gens normal. Al dia d’avui, només cal veure els seus braços, per exemple, per adonar-se que té un cos que s’assembla més al d’un culturista que al d’un futbolista. No obstant això, Adama és capaç d’aprofitar aquestes aptituds per l’esport que practica i sap combinar una bona capacitat de driblar amb la força i la velocitat adequades perquè no li prenguin la pilota o el llancin a terra.



Més notícies
Dani Alves celebra la victòria davant l'Atlètic de Madrid | FC Barcelona
La sentimental declaració d’Alves després del seu redebut al Camp Nou
Notícia: La sentimental declaració d’Alves després del seu redebut al Camp Nou
Comparteix
El brasiler recorda la seva desprevinguda sortida del Barça fa sis anys i valora la nova oportunitat
Adama Traoré debuta al Camp Nou | Europa Press
Adama supera les expectatives en un debut somniat
Notícia: Adama supera les expectatives en un debut somniat
Comparteix
El seu fitxatge ha arribat a trompicons i sense generar grans eufòries, però el davanter català s'ha exhibit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa