Món Esport
Guerra dialèctica entre Tebas i Piqué pel nou projecte de l’exblaugrana

La Kings League, el nou projecte de Gerard Piqué, ha generat una guerra dialèctica entre l’exjugador del Futbol Club Barcelona i Javier Tebas, president de LaLiga. Dues figures que acostumen a anar de cara i a expressar les seves opinions. En primer lloc, Tebas ha estat preguntat per l’esmentat projecte, i ha deixat anar una crítica molt contundent. En aquest sentit, el català ha contestat al seu pur estil, amb elegància i amb una indirecta.

Aquest dilluns, Tebas ha participat en la presentació de la segona edició del programa Global Players, que està adreçat a formar els jugadors de LaLiga perquè tinguin eines per orientar bé les seves carreres professionals un cop deixin de ser futbolistes. Durant l’acte, el president de LaLiga ha atès els mitjans de comunicació i ha estat preguntat per la Kings League i pel fet que algunes veus apuntin que pot fer competència al màxim torneig de futbol espanyol. I ha contestat amb contundència.

“Això és com si diuen que Pasapalabra pot competir amb LaLiga. D’aquí sis mesos em pregunteu, ja veurem què és la Kings League. Com a circ m’agrada, però no és comparable. L’única similitud és a la pilota. No és comparable ni a nivell audiovisual. Quan Ibai i Piqué van comprar la Ligue 1 per a Espanya semblava una revolució, però va durar dos partits… Són formats diferents, l’única cosa semblant és que hi ha una pilota i una porteria com a LaLiga Promises”.

Javier Tebas, president de La Lliga | Europa Press
Javier Tebas, president de La Lliga | Europa Press

D’aquesta manera, Tebas ha comparat la Kings League amb el programa televisiu Pasapalabra i amb el torneig de categories inferiors de futbol LaLiga Promises. D’aquesta manera, ha pretès allunyar-la de LaLiga. I tot plegat ha rebut l’esmentada resposta de Piqué. A través del seu compte de Twitter, el campió del món ha fet ironia amb el terme circ que ha utilitzat Tebas, aprofitant-ho per fer un anunci: Benvinguts al circ de la Kings League! La bomba que ve el proper diumenge és una cosa de bojos. Tic tac, tic tac”.

La Kings League, el nou projecte de Piqué

I què és la Kings League? És una competició mediàtica que han fundat Piqué i el comunicador Ibai Llanos, de futbol però amb normes molt alternatives. Té 12 equips, i compta amb la participació de figures mediàtiques com el youtuber DjMaRiiO, o dels exfutbolistes Iker Casillas i el Kun Agüero.



Més notícies
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
Javier Tebas replica les polèmiques declaracions de Gerard Piqué
Notícia: Javier Tebas replica les polèmiques declaracions de Gerard Piqué
Comparteix
El president de la lliga espanyola contesta al central català, qui va assegurar que Tebas votava a VOX
Piqué avisa Tebas i li demana que el retorn de la Lliga no sigui precipitat
Notícia: Piqué avisa Tebas i li demana que el retorn de la Lliga no sigui precipitat
Comparteix
“Jo tindria més en compte que estiguem ben preparats i uns dies més d’entrenaments no ens anirien malament”, ha dit el central blaugrana al president de LaLiga
Tebas torna a carregar contra Piqué
Notícia: Tebas torna a carregar contra Piqué
Comparteix
"Ha confós el pressupost anual de televisió amb el pressupost de l'Espanyol. Hauria de fer un curset d'economia", ha declarat el president de LaLiga en relació a les paraules del central blaugrana a 'La Resistencia'
Piqué s’alia amb Tebas: LaLiga, patrocinador de la Copa Davis
Notícia: Piqué s’alia amb Tebas: LaLiga, patrocinador de la Copa Davis
Comparteix
El central del Barça i el president de la Lliga de Futbol Professional arriben a un acord a tres bandes amb la Federació Internacional de Tennis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa