Món Esport
Tebas torna a carregar contra Piqué

Les declaracions de Gerard Piqué a La Resistencia, un programa d’humor, segueixen donant de sí. Entre moltes altres coses, el central del Barça va assegurar que “tinc més patrimoni que el pressupost d’aquest curs de l’Espanyol“, quelcom que va ser respost pel club blanc-i-blau, que no es va quedar de braços plegats davant la situació. L’últim a valorar les paraules del defensa català ha estat Javier Tebas, que ha aprofitat l’avinentesa per tornar-lo a atacar.

 

“S’equivoca en els números. L’Espanyol té molt més patrimoni que el seu segur. Ell ha confós el pressupost anual de televisió amb el pressupost de l’Espanyol. Hauria de fer un curset d’economia de futbol“, ha assenyalat el president de LaLiga. “Piqué és molt sorneguer, però cal anar amb compte amb aquesta sornegueria quan la fas amb el màxim rival“, ha afegit.

 

Aquest dissabte, el partit es trasllada dels micròfons a la gesta. Barça i Espanyol es veuran les cares en un nou derbi al Camp Nou que pot servir als primers per seguir tenyint la Lliga de color blaugrana i als segons per aconseguir un triomf anímic que els catapulti cap a la lluita de les posicions europees.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa