Món Esport
Piqué s’alia amb Tebas: LaLiga, patrocinador de la Copa Davis
  • CA
Piqué, en una imatge d’arxiu. | EFE

Més novetats sobre el canvi de format de la Copa Davis impulsat per l’empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué: LaLiga serà un dels patrocinadors oficials de les finals de la competició durant els pròxims quatre anys. L’entitat presidida per Javier Tebas tindrà presència en la fase decisiva del torneig després d’un acord a tres bandes, ja que també hi ha participat la Federació Internacional de Tennis.

 

Així, els intercanvis de gestos i declaracions entre Piqué i Tebas han passat a la història. El futbol i els negocis poden anar per separat. Com a conseqüència del pacte entre la Copa Davis i LaLiga, l’ens que regeix el futbol espanyol s’encarregarà de promoure el partit a través del seu senyal internacional a Europa, Àsia, Àfrica, Estats Units i Llatinoamèrica.

 

“La Lliga i els seus clubs podran incrementar la seva visibilitat en l’àmbit global. S’augmentarà la seva capacitat d’atracció de noves audiències a través dels fans del tennis de tot el món. La Copa Davis un referent de l’esport i l’entreteniment a nivell global, amb una audiència de 2.700 milions d’espectadors en prop de 200 països“, ha assenyalat l’ens dirigit per Tebas mitjançant un comunicat.

 

D’altra banda, Javier Alonso ha actuat de portaveu de l’empresa Kosmos i ha valorat “l’immens i innovador potencial dels models de màrqueting i patrocini de LaLiga”. El president de la Federació Internacional de Tennis, David Haggery, també ha celebrat l’acord: “A mesura que el tennis creix i evoluciona, cal que la nostra competició arribi a nous fans a través de noves fórmules”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa