Món Esport
Els missatges de Puyol, Laporta i companyia a Alexia després de la lesió

Un cop s’ha conegut la gravetat de la lesió de la jugadora del Futbol Club Barcelona Alexia Putellas, un munt de personalitats s’han bolcat amb la catalana per donar-li tot el suport. Un munt de persones molt arrelades al club al qual pertany la migcampista li han donat missatges públics per animar-la i que el seu dolor sigui menor. Ho han fet el president culer, Joan Laporta, la llegenda Carles Puyol o companys seus de professió com Vicky Losada, Lieke Martens, Marc Bartra o Sergi Roberto.

En primer lloc, una de les reaccions més sentides ha estat precisament la de Laporta. I és que durant la presentació del nou jugador blaugrana del masculí Franck Kessié, el dirigent ha fet una “referència a l’Alexia Putellas”, enviant-li “tot el suport del club i de totes les persones que l’estimem perquè es recuperi el més aviat possible. Ja sap que tots estem amb ella per ajudar-la”.

Els missatges de Carles Puyol, Marc Bartra o Sergi Roberto

La majoria de les personalitats esmentades, en canvi, han aprofitat la publicació que la mateixa Alexia ha fet en el seu compte d’Instagram per donar-li el suport esmentat. És el cas dels exjugadors del Barça Carles Puyol, qui li ha transmès “ànims”, Marc Bartra, qui li ha donat “molta força, campiona”, tot expressant que “ara toca guanyar aquest altre repte” i que “ho faràs com la millor”, i Arthur Melo, qui li ha enviat “força”.

El seu homònim del Barça masculí Sergi Roberto li ha donat també “molta força”. També ho han fet les seves companyes blaugranes Andrea Pereira, qui ha reivindicat que “ens has donat i ens dónes tant que ens toca a nosaltres tornar-te el que puguem. Amb tu”; Asisat Oshoala, Graham Hansen i Mapi León, que li han deixat emoticones de cors; o Clàudia Pina, qui ha expressat que està “amb tu”.

També l’han suportat les exjugadores blaugranes Vicky Losada, Toni Duggan, Lieke Martens i Leila Ouahabi. La primera ha escrit “molta força! Has treballat dur per això i sens dubte tornaràs més fort i seguiràs gaudint”. La segona li ha enviat “molt d’amor”, recalcant que “tornaràs a ser la millor en molt poc temps”. En canvi, les altres dues, com en anteriors casos, també han deixat emoticones de cors.

Especialment maca ha estat la dedicatòria d’una de les companyes de selecció d’Alexia: Irene Guerrero. La també jugadora de l’Atlètic de Madrid ha valorat que “estem amb tu i ara tenim un motiu més pel qual lluitar a cada partit. Ets molt gran, Ale”.

Reaccions d’integrants d’altres esports

La transcendència d’Alexia a l’esport és tan gran, que fins i tot figures del bàsquet o el futbol sala s’han fos en missatges amb la de Mollet del Vallès. És el cas dels jugadors del Barça de futbol sala Sergio Lozano i Ferrao, que han expressat, respectivament, “molts ànims! Tot anirà bé!” i “molta força crack, el més important és recuperar-te bé, i tornaràs a gaudir sens dubte”. Fins i tot ho ha fet el basquetbolista espanyol dels New Orleans Pelicans, Willy Hernangómez, en donarli “molta força”.



Més notícies
Alexia Putellas, durant l'entrenament amb Espanya en el qual s'ha lesionat greument | @alexiaputellas
L’emocionant discurs d’Alexia després de conèixer la seva greu lesió
Notícia: L’emocionant discurs d’Alexia després de conèixer la seva greu lesió
Comparteix
Boniques paraules de la blaugrana, que es perdrà l'Eurocopa amb la selecció espanyola
Alèxia Putellas, durant la concentració de la selecció espanyola | Europa Press
La lesió d’Alèxia amb la selecció espanyola és la més greu: mig any de baixa
Notícia: La lesió d’Alèxia amb la selecció espanyola és la més greu: mig any de baixa
Comparteix
La migcampista catalana del Futbol Club Barcelona s'ha trencat el lligament creuat anterior
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | Europa Press
L’Alèxia Putellas més ambiciosa confia a fer història amb Espanya
Notícia: L’Alèxia Putellas més ambiciosa confia a fer història amb Espanya
Comparteix
La catalana aspira a guanyar l'Eurocopa d'aquest estiu, un torneig que mai cap equip espanyol ha guanyat
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | @alexiaputellas
Alèxia rep crítiques ferotges després de reivindicar el futbol femení
Notícia: Alèxia rep crítiques ferotges després de reivindicar el futbol femení
Comparteix
La jugadora del Barça no creu "que s'arribi mai als termes del futbol masculí perquè per mi és una bombolla que explotarà"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rm a juliol 07, 2022 | 09:33
    rm juliol 07, 2022 | 09:33
    puyol botifler molt entregat a les nyordes causes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa