Món Esport
L’emocionant discurs d’Alexia després de conèixer la seva greu lesió

La migcampista del Futbol Club Barcelona Alexia Putellas ha patit un trencament al lligament creuat anterior del genoll esquerre i, per aquest motiu, estarà aproximadament mig any de baixa. Sense dubte, el pitjor contratemps que pot viure un esportista i, per descomptat, una capitana blaugrana que era a les portes d’una Eurocopa que l’il·lusionava molt. Per tant, ara té un dolor immens, que ha reflectit en una publicació al seu compte d’Instagram molt emotiva, amb una fotografia d’ella i un text expressant els seus sentiments.

En primer lloc, la catalana ha reconegut que “no sé com començar a escriure aquestes línies. Miro la foto i veig com pot de canviar tot en un recolzament o un segon, però el primer que m’ha confirmat aquesta situació és l’amor real i pur que sento cap a aquest esport. Podria culpar-lo de perquè ara, perquè a un dia que comencés l’Eurocopa que tant de temps fa que desitjava i treballo, però no ho faig”. Per tant, més enllà del mal que li genera la situació, n’extreu la part positiva.

“Només em neix agraïment per tota aquesta felicitat diària”

Una part positiva que fa que senti que “he estat una privilegiada durant molt de temps. Només em neix agraïment per tota aquesta felicitat diària tan difícil d’aconseguir per a qualsevol persona. Em vaig adonar fa molt de temps i puc dir que vaig gaudir tot el camí fins avui”. A partir d’ara, però, “comença una nova etapa. Des que tinc ús de raó, no he estat mai més de cinc dies sense tocar una pilota, entrenar o competir. Era i és la meva passió i serà tot un repte aquest procés però confio recuperar-me, reprendre el camí i acabar el que vaig començar”.

I és que la jugadora mai havia patit, ni de lluny, una lesió com aquesta. Al contrari: la seva trajectòria havia estat creixent en termes de rendiment i de salut fins al punt de ser guardonada amb la Pilota d’Or de 2021, com a millor jugadora d’un any en el qual va liderar el seu Barça a guanyar el triplet. Ara tenia el repte d’acompanyar la selecció d’Espanya a fer quelcom important per primer cop. No podrà ser des de la gespa.

Això sí: la de Mollet del Vallès serà “una aficionada més durant un temps i viuré, cridaré i vibraré tots els moments des de la grada. Companyes, estic amb vosaltres i amb confiança plena. Sé del que sou capaços de fer cada dia i del poderoses que sou. Creieu-ho i a per totes”. Finalment, Alexia ha agraït “absolutament tots els missatges i detalls que he rebut”, abans d’assegurar que “ens veiem aviat”.



Més notícies
Alèxia Putellas, durant la concentració de la selecció espanyola | Europa Press
La lesió d’Alèxia amb la selecció espanyola és la més greu: mig any de baixa
Notícia: La lesió d’Alèxia amb la selecció espanyola és la més greu: mig any de baixa
Comparteix
La migcampista catalana del Futbol Club Barcelona s'ha trencat el lligament creuat anterior
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | Europa Press
L’Alèxia Putellas més ambiciosa confia a fer història amb Espanya
Notícia: L’Alèxia Putellas més ambiciosa confia a fer història amb Espanya
Comparteix
La catalana aspira a guanyar l'Eurocopa d'aquest estiu, un torneig que mai cap equip espanyol ha guanyat
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | @alexiaputellas
Alèxia rep crítiques ferotges després de reivindicar el futbol femení
Notícia: Alèxia rep crítiques ferotges després de reivindicar el futbol femení
Comparteix
La jugadora del Barça no creu "que s'arribi mai als termes del futbol masculí perquè per mi és una bombolla que explotarà"
Aitana Bonmatí, amb la selecció espanyola | Europa Press
Les declaracions d’Aitana sobre la selecció espanyola que s’han fet virals
Notícia: Les declaracions d’Aitana sobre la selecció espanyola que s’han fet virals
Comparteix
"Anem a totes, però no us flipeu", ha dit en referència a l'Eurocopa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 06, 2022 | 21:36
    Anònim juliol 06, 2022 | 21:36
    La Putellas, ha redactat el missatge en llengua colonial, cosa lògica tractant-se d'una esportista espanyola . Vosaltres heu traduït el missatge i això pot enganyar els lectors. Aquesta senyora, independentment del seu origen, de catalana no en té res.
  2. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a juliol 07, 2022 | 09:09
    Culer emprenyat. juliol 07, 2022 | 09:09
    S'ha lesionat amb la selecció espanyola, oi?. Doncs que la bombin. I no cal pas que torni a jugar amb el Barça, i si ho fa, tots a xiular-la.
  3. Icona del comentari de: rm a juliol 07, 2022 | 09:32
    rm juliol 07, 2022 | 09:32
    no haver anat a la nyorda selecció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa