Món Esport
L’Alcorcón enterra el Sabadell (2-0)
  • CA

Duel infernal a l’estadi Santo Domingo de l’Alcorcón entre els madrlienys i el Sabadell, amb un resultat pèssim per als arlequinats (2-0). Ambdós equips es jugaven la vida, sabent els catalans que una derrota els deixava pràcticament sense opcions de permanència, mentre que els locals, amb una victòria, ja s’asseguraven de forma virtual salvar la categoria. Al final, el pitjor dels destins possibles ha caigut sobre el Sabadell.

El cert és que l’Alcorcón tampoc no ha estat el dominador del partit amb una gran claredat. Els d’Antonio Hidalgo han xutat més vegades a porteria i han tingut un lleuger control superior de la possessió. Tanmateix, la mala sort d’un gol en pròpia porteria d’Ozkoidi a la primera meitat i el cop moral d’un altre encaixat tot just sortir del túnel de vestidors a la represa, han estat les condemnes del Sabadell.

Ara mateix, els arlequinats ho tenen molt complicat per salvar-se. La permanència la marca el Logroñés, amb 44 punts, mentre que els d’Hidalgo només en tenen 41. Haurien de guanyar els dos partits que queden, això per descomptat, i esperar mals resultats de tots els equips que tenen per damunt.



Més notícies
Els jugadors del Girona celebren un gol | Girona FC
El Girona fa un pas de gegant per somiar en l’ascens (1-0)
Notícia: El Girona fa un pas de gegant per somiar en l’ascens (1-0)
Comparteix
Els de Francisco guanyen l'Sporting a Montilivi, rival directe, i es fan forts a la cinquena posició
Els jugadors del Mallorca celebren un gol | RCD Mallorca
El Mallorca torna a ser equip de Primera
Notícia: El Mallorca torna a ser equip de Primera
Comparteix
Serà la 28a temporada dels illencs a la categoria reina del futbol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa