Món Esport
El Mallorca torna a ser equip de Primera
  • CA

Vist i no vist. El Mallorca, de la mateixa manera que l’Espanyol, només ha necessitat una temporada per tornar a la Primera Divisió. Els illencs han fet un gran any a Segona, on han avançat amb pas ferm, fins arribar a assolir l’ascens directe de forma matemàtica quan encara queden tres jornades per al final de la competició. La derrota de l’Almeria contra el Cartagena ha accelerat i confirmat un ascens que s’ensumava des de feia bastantes jornades.

La temporada vinent serà la 28a del Mallorca a Primera Divisió. Es tracta d’un equip que, entre els anys 90 i la primera dècada dels 2000, es va fer molt fort a la categoria reina, però els darrers anys ho ha passat pitjor. Havia arribat a baixar a Segona Divisió B, però amb un segon ascens en tres temporades, insisteixen en la seva voluntat de tornar a ser un equip a considerar a la Primera Divisió. Mantenir gran part de l’estructura del curs passat ha estat la clau per entendre aquest ascens.

Cal recordar que, des de fa ja diverses jornades, l’altre equip que acompanyarà els balears en el retorn a Primera Divisió és l’Espanyol. Ambdós clubs no pugen per gaudir de l’experiència, sinó que tenen potencial per quedar-s’hi i convertir-se en conjunts importants. La tercera plaça, que sortirà del play-off d’ascens, podria ser per a l’Almeria, el Leganés, el Girona, l’Sporting o el Rayo Vallecano.



Més notícies
Joan Laporta, durant la jornada electoral | Jordi Borràs
Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
Notícia: Laporta, molt contundent: “S’ha perdut la Lliga de forma incomprensible”
Comparteix
"A partir de la setmana vinent començarem a prendre decisions", ha assegurat
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
Notícia: Laporta assegura que “s’ha acabat un cicle”
Comparteix
El president del club blaugrana ha parlat durant la Festa de l'Esport Català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa