VÍDEO | Una espectadora fa botifarra a Rafa Nadal en ple partit

El tenista manacorí ha aturat el seu servei i l'escena ha estat dantesca

L’Open d’Austràlia ha començat i es troba en les primeres rondes de competició. Rafa Nadal és un dels candidats a guanyar el títol i els seus partits generen molta expectació. La bona situació pandèmica al país oceànic ha permès omplir les graderies amb una bona quantitat d’aficionats, però aquests sembla que no ho han agraït gaire.

En el partit entre Rafa Nadal i l’estatunidenc Michael Mmoh, que ha acabat amb una clara victòria del manacorí que l’ha portat fins a la tercera ronda, s’ha viscut una escena increïble. Durant el segon set, Nadal s’ha aturat a l’hora de fer un servei i ningú no ha entès per què. Aleshores, les càmeres han enfocat una espectadora que l’estava increpant fins al punt que li ha arribat a fer botifarra. El tenista balear ha reaccionat amb una barreja entre incredulitat, indignació i humor i fins i tot l’àrbitre ha intervingut per demanar silenci, fins que Nadal ha pogut reprendre el joc. L’espectadora en qüestió ha estat expulsada del recinte.

Cal recordar que el públic acostuma a ser molt respectuós durant els partits de tenis. El silenci regna a l’ambient normalment, ja que es considera una gran falta de respecte desconcentrar els jugadors durant un punt. Cada vegada són més els tenistes que es queixen i diuen que això s’està perdent i aquest és un clar exemple al respecte.

Més informació

Nou comentari