VÍDEO | L’increïble i històric salt de Simone Biles

Ha estat la primera dona en realitzar un Yurchenko amb doble mortal carpat

Simone Biles està començant a entrar en la categoria de GOAT (Greatest of all time / Millor de tots els temps) de la gimnàstica artística, de la mateixa manera que Leo Messi ho seria del futbol, Michael Jordan del bàsquet o Serena Williams del tenis. La seva exhibició als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016 va ser memorable i de ben segur que ho tornarà a ser a Tòquio 2020+1.

Ara, la televisió estatunidenca CBS, a través del seu programa 60 minutes, ha emès un documental en el qual s’ha pogut viure la forma d’entrenar de Biles, la seva preparació per als Jocs Olímpics i les seves preocupacions respecte a l’ajornament d’aquest esdeveniment. El reportatge ha estat molt celebrat, però hi ha hagut un fragment que ha destacat per sobre dels demés.

Es tracta d’un moment en el qual es pot veure un salt executat per Biles que és únic a la història, de la mateixa manera que va fer amb el doble-triple el 2019. Concretament, estem parlant d’un Yurchenko amb doble salt mortal carpat i la seva realització és una autèntica delícia. Amb una demostració com aquesta de ben segur que podrà igualar o fins i tot superar els quatre ors aconseguits a Rio.

Més informació

Nou comentari