Món Esport
Nadal pateix una remuntada històrica i cau eliminat de l’Open d’Austràlia
  • CA

Setmana tràgica per als espanyolistes més rancis. A la victòria de l’independentisme a les eleccions del 14 de febrer i a la polèmica respecte a l’estat de salut del rei emèrit, s’hi suma l’eliminació de Rafa Nadal dels quarts de final de l’Open d’Austràlia. El tenista manacorí anava encaminat a arribar a la final, però el grec Stefanos Tsitsipas ha acabat amb ell.

La derrota ha estat molt dolorosa per a Nadal i els seus seguidors. El manacorí ho tenia tot fet per guanyar el partit i plantar-se a la semifinal. Ha aconseguit endur-se els dos primers sets de forma clara i el tercer anava pel mateix camí. Tanmateix, Tsitsipas ha reaccionat a temps, ha forçat el tie break, l’ha guanyat i ha guanyat històricament els dos següents sets. És la segona vegada que un tenista aconsegueix remuntar dos sets a Rafa Nadal.

El de les Illes Balears haurà d’esperar per poder superar Roger Federer en el total de Grand Slams. De fet, el pròxim torneig de 2000 punts ATP serà Wimbledon i no es jugarà fins al mes de juliol, així que el regust amarg de Nadal continuarà durant una bona temporada.



Més notícies
Una espectadora protagonitza un show dantesc a l'Open d'Austràlia | Europa Press
VÍDEO | Una espectadora fa botifarra a Rafa Nadal en ple partit
Notícia: VÍDEO | Una espectadora fa botifarra a Rafa Nadal en ple partit
Comparteix
El tenista manacorí ha aturat el seu servei i l'escena ha estat dantesca
Paula Badosa of Spain in action during her third round match at the 2021 Abu Dhabi WTA Womens Tennis Open WTA 500 tournament against Veronika Kudermetova of Russia
AFP7 / Europa Press
10/1/2021 ONLY FOR USE IN SPAIN
Paula Badosa dona positiu en Covid-19 a Austràlia i la tracten “com a una delinqüent”
Notícia: Paula Badosa dona positiu en Covid-19 a Austràlia i la tracten “com a una delinqüent”
Comparteix
La catalana ha passat tres setmanes aïllada a un hotel de Melbourne

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa