Món Esport
Verstappen guanya a casa i Bottas es rebel·la contra el seu equip
  • CA

L’holandès Max Verstappen ha guanyat el Gran Premi dels Països Baixos per davant de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas. A més, el pilot neerlandès se situa líder de la classificació del Campionat del Món amb tres punts d’avantatge sobre Hamilton. El pilot anglès s’ha vist perjudicat per l’estratègia del seu equip i pel seu company d’equip en la cursa d’avui.

Vertsappen sortia en primera posició i ha fet valdre la seva condició de líder per dominar la carrera des del primer moment. A més, un mal gir a la primera volta de Hamilton ha permès a l’holandès ampliar el seu avantatge. L’equip del britànic ha volgut atacar el lideratge massa ràpid i s’ha equivocat de tàctica fent passar Hamilton pel pit-stop molt aviat. La quantitat de cotxes que l’anglès ha hagut d’avançar en tornar a la pista li han fet perdre molt de temps.

Davant la mala decisió de Mercedes, tan sols Bottas tenia possibilitat de caçar Verstappen, però una errada del finlandès en una corba ha dilapidat les seves opcions. La frustració ha conduït a aquest pilot a voler perjudicar el seu company d’equip. Hamilton disposava d’un punt extra per la classificació del Mundial pel fet d’haver realitzat la volta ràpida de la cursa d’avui que li pot ser molt útil en la lluita pel campionat. Els operaris de Mercedes han demanat a Bottas que no millorés el temps del britànic per tal de no perjudicar Hamilton en la seva lluita pel títol.

Doncs, el finlandès no ha fet gens de cas al seu equip i ha marcat la volta ràpida. El seu company d’equip ha hagut de fer mans i mànigues per millorar novament el temps del seu company i poder sumar el punt extra per la lluita pel Mundial. Els rumors de la possible sortida de Mercedes del finlandès augmenten després de veure el que ha succeït al GP dels Països Baixos.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman publica per error a Twitter un vídeo de Peppa Pig
Notícia: Koeman publica per error a Twitter un vídeo de Peppa Pig
Comparteix
El tècnic ha esborrat el tuit de forma immediata
El Kun Agüero, durant la seva presentació amb el Barça | FC Barcelona
Agüero fa broma amb la no-arribada d’Mbappé al Reial Madrid
Notícia: Agüero fa broma amb la no-arribada d’Mbappé al Reial Madrid
Comparteix
El jugador del Barça va repassar l'actualitat esportiva entre riures amb Ibai Llanos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa