Món Esport
Koeman publica per error a Twitter un vídeo de Peppa Pig
  • CA

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha revolucionat les xarxes socials aquest diumenge de manera involuntària. L’holandès ha publicat al seu perfil de twitter un vídeo de la sèrie infantil de dibuixos animats Peppa Pig. El tècnic blaugrana ha esborrat el tuit de manera immediata, però no ha evitat que nombrosos usuaris s’hagin adonat del seu descuit.

Ronald Koeman publica un episodi de Peppa Pig a Twitter
Ronald Koeman publica un episodi de Peppa Pig a Twitter

L’enllaç que ha compartit Koeman a les seves xarxes socials conduïa directament a un vídeo de Youtube. El contingut del mateix consisteix en una hora i quatre minuts d’episodis de Peppa Pig. El personatge principal d’aquest vídeo és Molly Mole, un talp que és amic de la protagonista principal de la sèrie.

El primer equip del Barça està gaudint d’uns dies de descans aprofitant que no hi ha jornada de Lliga aquest cap de setmana a causa de l’aturada de seleccions. El pròxim partit de l’equip blaugrana tindrà lloc dissabte 11 de setembre davant el Sevilla a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán. Ronald Koeman podria explicar els motius d’aquesta curiosa anècdota que ha protagonitzat a través de Twitter en la roda de premsa prèvia a aquest partit.

Aquesta no ha estat l’única vegada que l’holandès ha estat notícia de forma involuntària durant les darreres hores. El tècnic del Barça va ser durament criticat per Miralem Pjanic en una entrevista al diari Marca. El jugador bosnià acaba de deixar el club blaugrana per fitxar pel Besiktas i assegura que l’entrenador “m’ha faltat el respecte”. El migcampista afirma que Koeman “em va fer la creu” i l’acusa de desatendre els jugadors que no són titulars: “Els que no jugàvem fèiem un entrenament dur mentre la resta es recuperaven. Ell mai venia a veure com entrenàvem els suplents. Així com et pots motivar?”.



Més notícies
Miralem Pjanic, en arxiu | Europa Press
Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Notícia: Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Comparteix
El bosnià assegura que s'ha sentit ignorat i menyspreat per Ronald Koeman
Messi, durant el comiat amb el Barça | Europa Press
Els detalls del burofax que Leo Messi va enviar a Bartomeu
Notícia: Els detalls del burofax que Leo Messi va enviar a Bartomeu
Comparteix
Mundo Deportivo ha tingut accés al document original que l'argentí va enviar a Bartomeu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa