Món Esport
Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
  • CA

El Barça ha fet oficial la cessió Miraljem Pjanic al Besiktas turc aquesta setmana. Dos dies després de conèixer el seu nou destí, el migcampista ha sorprès amb les seves declaracions en una entrevista al diari Marca. El bosnià s’ha mostrat molt crític amb l’actitud que ha tingut amb ell el tècnic blaugrana, Ronald Koeman.

Pjanic ha posat de manifest la poca comunicació que ha tingut amb l’entrenador holandès durant la darrera temporada: “Avui dia encara no sé què volia exactament. No va intentar explicar-me coses o trobar una solució. Era jo qui li havia de preguntar que volia de mi per adaptar-me a l’equip”. El migcampista acusa Koeman de no haver estat clar amb ell a l’hora d’explicar-li la seva manca de minuts: “No m’ha dit les coses a la cara. Té una forma de comunicar molt estranya. Mai he viscut això ni he tingut problemes amb un entrenador”.

El nou jugador del Besiktas assegura que el tècnic no va mostrar gens d’interès per la seva situació des que va arribar al club: “Vaig incorporar-me dues setmanes més tard que la resta de l’equip i vaig entrenar en solitari durant deu dies. L’entrenador mai va vindre a parlar amb mi“.

A més, Pjanic confessa que el va afectar mentalment la manca d’oportunitats: “Al principi, jugava un partit si i un no, però jo volia més. Arriba un punt que començo a jugar menys i això et mata la confiança“. El migcampista assegura que no hi ha cap motiu extraesportiu que pogués haver provocat la seva poca participació: “No ha tingut cap enfrontament amb mi, ni ha passat res entre nosaltres. No tinc cap explicació per aquesta situació”.

El bosnià explica que ell ho va donar tot per gaudir de més minuts, però no va obtenir recompensa: “Qualsevol jugador a qui preguntis et dirà que sempre entrenava bé, fins i tot els dies lliures per no perdre la forma. Però el tècnic m’havia fet la creu”. A més, Pjanic es mostra ofès per la manca de consideració de Koeman amb els futbolistes que tenien menys minuts: “Els jugadors que no disputàvem un partit fèiem un entrenament dur, mentre que els altres es recuperaven. Però ell mai venia a veure l’actitud dels que no jugaven. Com et pots motivar d’aquesta manera? Això em sembla una falta de respecte“.

Finalment, el futbolista ha explicat les causes que l’han conduït a marxar al Besiktas: “No podia acceptar una situació com la de l’any passat. Sóc un futbolista a qui li agrada jugar i això és el que em fa feliç”. Algunes informacions apunten que Pjanic s’hauria abaixat el sou per tal de poder dur a terme la seva sortida del club. El bosnià ha deixat entreveure que els rumors són certs: “M’agrada jugar al futbol. Faig aquestes coses perquè el més important és ser feliç”. El jugador no tanca la porta a tornar a l’entitat culer en un futur: “Jo sé que puc jugar al Barça, però no m’han donat la possibilitat de competir“.



Més notícies
Griezmann i Busquets, durant un entrenament | FC Barcelona
El vestidor del Barça s’hauria alegrat de la marxa de Griezmann
Notícia: El vestidor del Barça s’hauria alegrat de la marxa de Griezmann
Comparteix
Segons ha informat el diari Sport, el francès no s'hauria adaptat mai al Camp Nou
Messi, durant el comiat amb el Barça | Europa Press
“Messi es retirarà al Barça”
Notícia: “Messi es retirarà al Barça”
Comparteix
L'exblaugrana Juan Román Riquelme ha fet una predicció sobre el futur de l'argentí

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ferran a setembre 04, 2021 | 16:13
    Ferran setembre 04, 2021 | 16:13
    Con lo que tú cobras yo también me lo dejaría faltar. Va calla, que no te has ganado ni un 2% del sueldazo y ahora la culpa es de los otros....
  2. Icona del comentari de: ton c. a setembre 04, 2021 | 21:07
    ton c. setembre 04, 2021 | 21:07
    D' ençå que el van fer fora de la Juve, tot li va de cul, però com diu un mes amunt, no s' ho ha guanyat i cobrant el que cobra per no fotre res, al menys no et queixis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa