Món Esport
Agüero fa broma amb la no-arribada d’Mbappé al Reial Madrid
  • CA

L’actualitat futbolística de les últimes setmanes ha estat marcada pel jugador del Paris Saint-Germain Kylian Mbappé. El Reial Madrid ha intentat el fitxatge del jugador durant tot l’estiu, però els propietaris del PSG no han accedit a vendre el francès tot i que l’any que ve acaba contracte i podria marxar de forma gratuïta.

El serial Mbappé no només ha estat el tema per excel·lència de l’últim mes en premsa, ràdio i televisió, sinó que també a les plataformes d’streaming, com és el cas de Twitch. Un dels usuaris d’aquesta comunitat que més hores ha dedicat a aquest tema és Ibai Llanos. L’streamer és un gran amic d’alguns jugadors del Barça com és el cas de Gerard Piqué o el ‘Kun’ Agüero, amb qui va fer una retransmissió la tarda de dissabte.

Ibai Llanos va convidar a casa seva al futbolista argentí i van repassar l’actualitat esportiva entre riures. El davanter va recriminar l’streamer la quantitat d’hores que ha dedicat a parlar sobre la possible arribada d’Mbappé al Reial Madrid: “Estàs tot el dia trencant els ous amb el Madrid. Tot el dia Mbappé, Mbappé, Mbappé… Em tens podrit”. Finalment, Agüero va preguntar-li al basc en to irònic: “Va venir Mbappé?”. Ibai Llanos va respondre a la pregunta amb una riallada a la qual es va sumar el jugador del Barça.

A banda d’això, el jugador argentí també va repassar altres aspectes com la seva adaptació a Barcelona. Agüero va reconèixer que no va triar el dorsal 10 en fitxar pel Barça “per respecte a Messi”. A més, el davanter ha confessat a Ibai Llanos que és el que menys li agrada de la Ciutat Comtal: “El trànsit és un embolic. El GPS em diu que giri a la dreta, per tant, m’he de col·locar a la dreta. Llavors, em toquen el clàxon. Un taxista em va esbroncar i li vaig dir que havia de girar a la dreta. Ell em deia que el meu carril era l’altre. Però, si jo girava des de l’altre carril, xocava contra ell. O els carrers d’aquí estan malament o jo estic malament“.



Més notícies
Messi, durant el comiat amb el Barça | Europa Press
Els detalls del burofax que Leo Messi va enviar a Bartomeu
Notícia: Els detalls del burofax que Leo Messi va enviar a Bartomeu
Comparteix
Mundo Deportivo ha tingut accés al document original que l'argentí va enviar a Bartomeu
Antoine Griezmann, a Ipurua | Europa Press
La marxa de Griezmann estalviaria 60 milions al Barça
Notícia: La marxa de Griezmann estalviaria 60 milions al Barça
Comparteix
El diari Sport ha fet públiques les xifres del contracte de Griezmann amb el club blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Claro claro a setembre 05, 2021 | 16:39
    Claro claro setembre 05, 2021 | 16:39
    Y el Messias sigue en el Barça?...
  2. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a setembre 05, 2021 | 18:10
    No volem inadaptats a Can Barça setembre 05, 2021 | 18:10
    Ja està aprenent català aquest Agüero o vol ser un inadaptat com el seu amic Messi ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa