Agüero fa broma amb la no-arribada d’Mbappé al Reial Madrid

El jugador del Barça va repassar l'actualitat esportiva entre riures amb Ibai Llanos

L’actualitat futbolística de les últimes setmanes ha estat marcada pel jugador del Paris Saint-Germain Kylian Mbappé. El Reial Madrid ha intentat el fitxatge del jugador durant tot l’estiu, però els propietaris del PSG no han accedit a vendre el francès tot i que l’any que ve acaba contracte i podria marxar de forma gratuïta.

El serial Mbappé no només ha estat el tema per excel·lència de l’últim mes en premsa, ràdio i televisió, sinó que també a les plataformes d’streaming, com és el cas de Twitch. Un dels usuaris d’aquesta comunitat que més hores ha dedicat a aquest tema és Ibai Llanos. L’streamer és un gran amic d’alguns jugadors del Barça com és el cas de Gerard Piqué o el ‘Kun’ Agüero, amb qui va fer una retransmissió la tarda de dissabte.

Ibai Llanos va convidar a casa seva al futbolista argentí i van repassar l’actualitat esportiva entre riures. El davanter va recriminar l’streamer la quantitat d’hores que ha dedicat a parlar sobre la possible arribada d’Mbappé al Reial Madrid: “Estàs tot el dia trencant els ous amb el Madrid. Tot el dia Mbappé, Mbappé, Mbappé… Em tens podrit”. Finalment, Agüero va preguntar-li al basc en to irònic: “Va venir Mbappé?”. Ibai Llanos va respondre a la pregunta amb una riallada a la qual es va sumar el jugador del Barça.

A banda d’això, el jugador argentí també va repassar altres aspectes com la seva adaptació a Barcelona. Agüero va reconèixer que no va triar el dorsal 10 en fitxar pel Barça “per respecte a Messi”. A més, el davanter ha confessat a Ibai Llanos que és el que menys li agrada de la Ciutat Comtal: “El trànsit és un embolic. El GPS em diu que giri a la dreta, per tant, m’he de col·locar a la dreta. Llavors, em toquen el clàxon. Un taxista em va esbroncar i li vaig dir que havia de girar a la dreta. Ell em deia que el meu carril era l’altre. Però, si jo girava des de l’altre carril, xocava contra ell. O els carrers d’aquí estan malament o jo estic malament“.

Més informació

Comentaris

    Claro claro Setembre 5, 2021 4:39 pm
    Y el Messias sigue en el Barça?...
    No volem inadaptats a Can Barça Setembre 5, 2021 6:10 pm
    Ja està aprenent català aquest Agüero o vol ser un inadaptat com el seu amic Messi ?

Nou comentari