La marxa de Griezmann estalviaria 60 milions al Barça

El diari Sport ha fet públiques les xifres del contracte de Griezmann amb el club blaugrana

El davanter Antoine Grizemann ha deixat el Barça aquesta setmana per marxar a l’Atlètic de Madrid. El conjunt matalasser ha incorporat el francès com a cedit durant una temporada amb possibilitat d’allargar el préstec un any més. A més, l’equip madrileny es farà càrrec de la fitxa del jugador. Aquesta operació es va tancar pocs segons abans que es tanqués el mercat de fitxatges el passat dimarts.

Un cop el jugador ha deixat el club blaugrana, el diari Sport ha tingut accés al contracte de Griezmann amb el Barça. Segons aquest mitjà, el francès tenia una fitxa de 17 milions d’euros bruts durant el seu primer curs com a culer i aquest salari augmenta un milió cada any. El contracte del davanter amb l’entitat culer acaba el 2024, per tant, el futbolista hauria cobrat 21 milions en la seva última temporada a Can Barça.

Ara, qui haurà d’assumir aquesta quantitat és l’Atlètic de Madrid, ja que es fa càrrec de la fitxa del jugador encara que tingui contracte amb el club blaugrana. Per tant, el club barceloní s’estalviarà un total de 60 milions d’euros amb la marxa de Griezmann. És a dir, 19 milions del sou d’aquesta temporada més 20 i 21 dels dos cursos següents. Aquest fet pot suposar un baló d’oxigen important per a l’economia blaugrana.

Griezmann ha vestit la samarreta blaugrana durant dues temporades, on ha disputat 102 partits, ha marcat 34 gols i ha fet 16 assitències. El davanter podria debutar amb l’Atlètic de Madrid el pròxim diumenge 12 de setembre a les 14:00 hores al camp de l’Espanyol. El francès iniciarà la seva segona etapa a les ordres de Diego Pablo Simeone, ja que va formar part de l’equip matalasser entre 2014 i 2019.

Més informació

Nou comentari