Món Esport
Luis Enrique i Busquets defensen un Èric Garcia en el punt de mira
  • CA

La selecció espanyola està en un moment molt delicat, ja que pot quedar fora del Mundial 2022. El combinat espanyol és segon al seu grup de la fase de classificació pel torneig internacional i tan sols aconsegueix el bitllet de manera directa el primer. Espanya hauria de jugar una repesca en cas de finalitzar en aquesta posició.

L’equip de Luis Enrique es troba en aquesta situació després de perdre davant Suècia dijous passat per 2 a 1. El defensa blaugrana Èric Garcia va ser titular en aquest duel. Moltes veus han apuntat directament al jugador del Barça com a culpable del segon gol de l’equip suec i l’acusen d’haver estat superat pels atacants de l’equip escandinau.

Davant d’aquesta situació, tant el seleccionador d’Espanya, Luis Enrique Martínez, com el capità del Barça i de la selecció espanyola, Sergio Busquets, han defensat el central blaugrana. El tècnic assegura que “no estic d’acord amb les crítiques a Èric Garcia. Ha començat la temporada de manera brillant. Ve amb bon ritme perquè va jugar poc la temporada passada per la seva situació contractual. Ell està en un bon estat de forma“. A més, l’asturià exculpa el central de la derrota davant Suècia: “Va patir en les transicions, com també ho va fer Laporte. Davant de jugador del nivell de Suècia sempre patirem, però estic encantat amb el seu rendiment“.

Pel que a Busquets, s’ha desfet en elogis cap a l’inici de temporada del central: “Quan es perd sempre es busquen culpables. Eric va fer un gran debut amb el Barça i al segon partit va estar bé tot i ser expulsat. Aquell dia va mostrar molt de compromís”. El capità blaugrana es refereix al fet que Èric Garcia va decidir jugar el partit de Lliga a San Mamés hores després de la mort del seu avi.



Més notícies
Ferran Torres, durant el partit contra Suècia | @SeFutbol
La selecció espanyola es podria quedar sense Mundial (2-1)
Notícia: La selecció espanyola es podria quedar sense Mundial (2-1)
Comparteix
Els de Luis Enrique han perdut contra Suècia i es compliquen la vida a la fase de classificació
Miralem Pjanic, en arxiu | Europa Press
Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Notícia: Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Comparteix
El bosnià assegura que s'ha sentit ignorat i menyspreat per Ronald Koeman

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Emilio a setembre 04, 2021 | 20:04
    Emilio setembre 04, 2021 | 20:04
    Em pensaba.que era milloVe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa