Umtiti s’hauria reunit amb Laporta entre llàgrimes

El francès s'hauria reunit amb Joan Laporta per explicar-li els motius de la seva negativa a marxar

Samuel Umtiti, defensa del Barça, ha estat un dels noms que més protagonisme ha tingut durant aquest estiu. Diverses informacions asseguren que el jugador no ha volgut sortir del club blaugrana tot i la seva manca de protagonisme. El tècnic culer, Ronald Koeman, no compta gaire amb el futbolista, ja que no l’ha fet jugar en cap dels tres partits de Lliga que s’han disputat fins al moment. La negativa del central a sortir de Barcelona ha molestat l’afició, que sap que el francès té una fitxa molt elevada, concretament, d’uns vuit milions d’euros nets per temporada.

Doncs, Umtiti podria haver rebut el suport de Laporta en la seva decisió de no deixar el Barça. El Mundo Deportivo ha explicat avui que el president blaugrana va ser qui va decidir donar una oportunitat al francès després d’haver-se reunit amb el jugador. Aquest mitjà assegura que el defensa va demanar una trobada amb Laporta, a la qual també van assistir el director esportiu, Mateu Alemany, i el vicepresident esportiu, Rafa Yuste.

El màxim mandatari culer hauria estat molt dur amb el defensa en començar aquesta conversació i li hauria recriminat la seva negativa a sortir del club. Després d’escoltar la postura del president, Umtiti es va voler explicar. Segons Mundo Deportivo, el francès hauria culpat els serveis mèdics del club de no haver sabut tractar la seva lesió i de proposar-li unes operacions perilloses pel seu genoll. A més, el futbolista hauria explicat que ha buscat un tractament pel seu propi compte i que diversos metges de prestigi havien certificat la millora del seu estat físic.

El Mundo Deportivo assegura que les explicacions d’Umtiti van convèncer Laporta, Alemany i Yuste. Tots tres haurien decidit que el central mereixia una nova oportunitat després d’aquesta reunió. El jugador s’hauria posat a plorar enmig de la trobada fruit de la tensió que ha suportat durant els últims mesos segons explica el diari esportiu. Aquest mitjà assegura que el president del Barça va abraçar el jugador i li va assegurar que parlaria amb Koeman per tal que fos sensible amb la seva situació.

Més informació

Comentaris

    JMMR Setembre 4, 2021 3:36 pm
    Palanganero! Ja s'ha rebaixat el sou en Koeman?

Nou comentari