Món Esport
La reacció de Rafa Nadal a la retirada per lesió del seu rival

Rafa Nadal ha tingut molta fortuna en haver accedit a la final de Roland Garros arran la lesió i la retirada del seu rival a la semifinal, Alexander Zverev. Ha estat, per tant, una tarda agredolça per al balear. I és que un cop ha acabat el matx, si bé estava content per saber-se aspirant a guanyar ni més ni menys que el seu catorzè Roland Garros, en la final que es jugarà diumenge vinent, no somreia pas. Al contrari. Sentia dolor pel que li havia passat al tenista alemany, que no deixa de ser un company de professió a qui li té molt respecte.

L’entrevista postpartit ha estat marcada per aquest esdeveniment desafortunat. Normalment, Nadal acostuma a respondre moltes preguntes i a desprendre molta alegria després de guanyar partits en les pistes del torneig parisenc. La comunió que té amb el públic d’allà i els anys que hi porta jugant, juntament amb els èxit que acostuma a tenir-hi, en donen sentit. Però en aquest cas, el presentador de la contesa li ha fet poques preguntes, i el balear les ha respost amb dolor.

En primer lloc, qüestionat per com es sentia després de la retirada esmentada de Zverev, Nadal ha expressat que “molt adolorit i trist per ell. Estava jugant un campionat magnífic. És un gran col·lega. Sé que està molt treballant molt dur per guanyar un Grand Slam. De moment ha tingut mala sort, però sé que no només en guanyarà un, sinó molts més”.

Nadal ha passat estona amb Zverev als vestuaris

Sobre l’exigència que el mateix Zverev li ha presentat, tenint en compte que el balear ha hagut de suar molt de valent en el primer set (guanyat després d’un tie break que ha acabat amb un miraculós 10-8 favorable) i que en la segona màniga, abans de la lesió, també empataven a sis sets, Nadal ha afirmat que “dúiem tres hores, i ni tan sols havíem acabat el segon set. Jugar contra Zverev és un dels majors desafiaments del circuit. Té un súper alt nivell. Però avui és difícil dir gaires coses”.

Finalment, l’espanyol ha tancat la seva intervenció referint-se a la seva esplendorosa situació personal: la d’haver assolit una nova final del Grand Slam de terra batuda: “Per a mi és un somni”. Això sí, ha tornat a recordar el seu rival confessant que “he estat amb el Sascha al vestuari, l’he vist plorant i és un moment molt complicat”.



Més notícies
Rafa Nadal, tenista | Roland Garros
Rafa Nadal passa a la final de Roland Garros amb molta fortuna
Notícia: Rafa Nadal passa a la final de Roland Garros amb molta fortuna
Comparteix
El seu rival, Zverev, s'ha retirat lesionat en el segon set de la semifinal
Alexander Zverev, lesionat en el partit de Roland Garros contra Rafa Nadal | Europa Press
Així ha estat la lesió del rival de Nadal a les ‘semis’ de Roland Garros
Notícia: Així ha estat la lesió del rival de Nadal a les ‘semis’ de Roland Garros
Comparteix
Alexander Zverev s'ha retirat i, per tant, el balear ha passat a la final del torneig
Rafa Nadal, durant un partit | Europa Press
El secret inconfessable de Rafa Nadal
Notícia: El secret inconfessable de Rafa Nadal
Comparteix
El tenista manacorí no vol explicar com s'ha pogut recuperar tan ràpidament
Rafa Nadal, amb Novak Djokovic a Roland Garros | Europa Press
Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Notícia: Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Comparteix
El tenista manacorí ha eliminat el serbi als quarts de final de Roland Garros, però es manté pessimista amb la seva lesió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa