Món Esport
El secret inconfessable de Rafa Nadal

Rafa Nadal té un secret inconfessable i, com a inconfessable que és, no el podem saber. El tenista manacorí ha deixat novament bocabadat el món del tenis després de batre amb claredat i superioritat el número u del rànquing ATP, el serbi Novak Djokovic, als quarts de final del Grand Slam de Roland Garros. La sorpresa no és la victòria en qüestió, sinó que hagi arribat quan ha arribat. Fa només dues setmanes marxava del Masters 1000 de Roma totalment abatut, amb més mal que mai al peu a causa de la malaltia crònica de Müller-Weiss. En aquell moment va deixar entreveure que no tenia clar si podria competir a Roland Garros i que no sabia qui nivell podria exhibir, però a l’hora de la veritat ha tornat a fer-ho de nassos.

Les declaracions més misterioses de Rafa Nadal

És comprensible que, després d’aquesta victòria contra Djokovic, la premsa li hagi preguntat com ha pogut recuperar-se d’aquesta manera. La seva resposta, de forma sorprenent, ha estat d’allò més misteriosa. Ha deixat clar que “hi ha una explicació”, però no ha volgut revelar-la i ha dit que ho farà més endavant. Aquesta ha estat la seva resposta completa: “Ja ho explicarem després del torneig. Aleshores ho entendreu tot. De moment, m’hi deixaré la pell. No sé què pot passar després d’aquesta competició, però crec que podré lluitar fins al final i després ja veurem com queda el meu peu. Ara mateix no és el moment de donar explicacions sobre això, però n’hi ha i quan acabi el torneig, us ho explicaré”.

Nadal, molt a prop de la retirada

En qualsevol cas, la sensació generalitzada és que estem davant l’últim Roland Garros de Rafa Nadal. Ha estat la seva competició fetitxe i, ara que és a les semifinals, es troba a només dos partits d’aconseguir el seu catorzè títol, una xifra astronòmica. És probable que també intenti lluitar pel pròxim Wimbledon i Open dels Estats Units, però quan acabin aquests tornejos, es començarà a parlar d’una més que possible retirada de cara a la temporada vinent. Tot i això, a la vegada que ho insinuava, Nadal també mostrava el seu etern esperit competitiu i deia que “fins al final, intentaré trobar una solució al meu problema del peu”.



Més notícies
Rafa Nadal, amb Novak Djokovic a Roland Garros | Europa Press
Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Notícia: Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Comparteix
El tenista manacorí ha eliminat el serbi als quarts de final de Roland Garros, però es manté pessimista amb la seva lesió
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
Rafa Nadal pateix, però jugarà els quarts de Roland Garros contra Djokovic
Notícia: Rafa Nadal pateix, però jugarà els quarts de Roland Garros contra Djokovic
Comparteix
Rafa Nadal guanya en cinc sets a Auger-Aliassime
Rafa Nadal, tenista | Europa Press
Nadal jugarà un dels partits amb més morbo de la seva carrera
Notícia: Nadal jugarà un dels partits amb més morbo de la seva carrera
Comparteix
El balear s'enfrontarà a Roland Garros al jove Auger-Aliassime, qui està entrenat pel seu tiet, Toni Nadal
Rafa Nadal s'acomiada d'una pista | Europa Press
Les duríssimes declaracions de Nadal sobre la seva malaltia degenerativa
Notícia: Les duríssimes declaracions de Nadal sobre la seva malaltia degenerativa
Comparteix
Rafa Nadal ha caigut eliminat del Masters 1000 de Roma abans d'hora i amb evidents problemes físics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa