Món Esport
Així ha estat la lesió del rival de Nadal a les ‘semis’ de Roland Garros

Rafa Nadal ha tingut molta fortuna i ha accedit a una nova final de Roland Garros després que el seu rival a les semifinals, l’alemany Alexander Zverev, s’hagués fet mal al turmell i hagués hagut de retirar-se del matx. Un matx amb molta igualtat, que s’ha acabat després que el balear s’endugués el primer set amb un 6-6 i un tie break per 10-8, i que tots dos arribessin a les acaballes de la segona màniga també amb la mateixa igualada a sis.

La retirada del partit i per tant del torneig de Zverev ha deixat primer una imatge dolorosa. I és que ha caigut a terra després de fer un molt mal gest amb el seu peu dret, i en intentar tornar una pilota molt complicada, que requeria molt d’esforç per tal d’evitar que l’espanyol no aconseguís igualar el partit.

Imatges molt doloroses que anaven acompanyades de molts sentiments. I és que el jove alemany és un dels tenistes més estimats pel públic d’aquest esport i pels seus companys de professió. La seva ambició i la seva humilitat fan que s’empatitzi molt amb ell. A més, encara no ha guanyat cap Grand Slam, i la final anticipada d’aquest divendres contra Nadal podia ser el penúltim escull per acabar amb aquesta ratxa.

Zverev marxa del partit en cadira de rodes

Després d’uns instants rebolcant-se del dolor, li han dut una cadira de rodes per retirar-se amb ella cap al vestuari. Una imatge força inèdita, i que demostrava que l’atleta no podia ni tan sols caminar amb normalitat. Quan ha marxat, doncs, tot el públic ha emmudit. Nadal esperava al seu particular seient, i el tenista lesionat es tractava per intentar tornar i seguir lluitant. Però no hi ha hagut manera.

Alexander Zverev es retira en cadira de rodes del partit contra Rafa Nadal | Europa Press

Zverev ha tornat minuts després, però amb crosses. I allà ja ha quedat evidenciat que el partit es donava per finalitzat, que el vencedor era Nadal i que l’alemany havia tingut molt mala sort. Era una oportunitat daurada per a ell. Després de nou enfrontaments, portava un balanç negatiu contra el de Manacor: sis derrotes i tres victòries.

Això sí, aquestes tres victòries s’havien donat en els darrers quatre enfrontaments entre tots dos. Per tant, si bé havia perdut el primer set, tenia moltes possibilitats de derrotar Nadal a casa seva i plantar-se en una final contra Casper Ruud, número vuit del món, o Marin Cilić, número vint, que en cap cas haguessin estat favorits. Tampoc ho seran contra Nadal.



Més notícies
Rafa Nadal, tenista | Roland Garros
Rafa Nadal passa a la final de Roland Garros amb molta fortuna
Notícia: Rafa Nadal passa a la final de Roland Garros amb molta fortuna
Comparteix
El seu rival, Zverev, s'ha retirat lesionat en el segon set de la semifinal
Rafa Nadal, durant un partit | Europa Press
El secret inconfessable de Rafa Nadal
Notícia: El secret inconfessable de Rafa Nadal
Comparteix
El tenista manacorí no vol explicar com s'ha pogut recuperar tan ràpidament
Rafa Nadal, amb Novak Djokovic a Roland Garros | Europa Press
Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Notícia: Rafa Nadal mostra la seva desesperació tot i brillar contra Djokovic
Comparteix
El tenista manacorí ha eliminat el serbi als quarts de final de Roland Garros, però es manté pessimista amb la seva lesió
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
Rafa Nadal pateix, però jugarà els quarts de Roland Garros contra Djokovic
Notícia: Rafa Nadal pateix, però jugarà els quarts de Roland Garros contra Djokovic
Comparteix
Rafa Nadal guanya en cinc sets a Auger-Aliassime

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa