Món Esport
Djokovic guanya a Wimbledon per setè cop i s’aproxima a les xifres de Nadal

Novak Djokovic s’ha imposat al joc de Nick Kyrgios a la final de Wimbledon en un partit disputat en quatre sets molt intensos entre dos tenistes que han demostrat ser dels millors del món sobre la superfície d’herba (4-6, 6-3, 6-4, 7-6). Kyrgios ha arribat a l’enfrontament amb un gran avantatge, ja que l’australià va poder descansar durant les semifinals a conseqüència de la retirada del tenista manacorí Rafa Nadal de la competició per una lesió als abdominals. No obstant això, Djokovic ha demostrat per quin motiu es manté a la posició número u del rànquing ATP, i és que ha disputat un partit molt complet i digne d’una final de Grand Slam.

La crònica de la final de Wimbledon: Djokovic – Kyrgios

Si bé Novak Djokovic era el favorit per guanyar la final de Wimbledon per la seva experiència en finals de Grand Slam, ha estat l’australià Kyrgios qui s’ha posat per davant, guanyant el primer set del partit fent grans serveis que l’han portat a posar sota pressió al serbi que havia de remuntar un set en contra des del principi (4-6). Tot i això, Djokovic ha sabut reaccionar, puix cal recordar que el tenista serbi ha hagut de remuntar situacions adverses i molt més complicades com va ser el cas del partit de quarts de final contra el jove jugador Sinner. Així doncs, Djokovic ha començat a reaccionar als serveis de l’australià i ha guanyat el segon set amb claredat (6-3).

El tercer set començava empatat a un set per cada jugador. El primer joc ha començat amb el servei de Nick Kyrgios i no s’ha trencat fins al 4-4, on Djokovic ha aprofitat els errors del seu rival per emportar-se el tercer set amb un resultat de 6-4 que han posat a Kyrgios sota pressió. A partir d’aquest moment, l’australià ha continuat, de manera més freqüent, a perdre els nervis i començar amb els seus shows protocol·laris als quals ja estem acostumats a veure durant els seus partits, però també ha sortit més agressiu per intentar evitar que Djokovic guanyés el partit.

Guanya Djokovic i s’aproxima a Nadal

El quart i definitiu set ha anat al ‘tie break’, Djokovic i Kyrgios han disputat els dotze jocs del set amb certa rapidesa gràcies a l’efectivitat dels dos tenistes amb el seu servei, cap dels dos jugadors ha estat capaç de trencar al seu rival fins al final. Djokovic ha passat per sobre de l’australià durant el desempat del set amb un contundent resultat final de 7-3 (7-6). Amb aquest resultat, el jugador serbi s’alça amb el seu setè títol de Wimbledon i s’aproxima a Rafa Nadal en la lluita per veure qui serà el tenista amb més Grand Slam de la història.



Més notícies
Novak Djokovic, tenista professional | Europa Press
La final de Wimbledon més odiada pels seguidors de Nadal
Notícia: La final de Wimbledon més odiada pels seguidors de Nadal
Comparteix
Nick Kyrgios i Novak Djokovic jugaran la final de Wimbledon la tarda del diumenge
Rafa Nadal, tenista espanyol | Europa Press
Rafa Nadal es retira de Wimbledon
Notícia: Rafa Nadal es retira de Wimbledon
Comparteix
La lesió del tenista manacorí acaba amb les seves aspiracions al Grand Slam britànic
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
Es confirma la lesió de Nadal, però no es rendeix i vol jugar la semifinal
Notícia: Es confirma la lesió de Nadal, però no es rendeix i vol jugar la semifinal
Comparteix
Nadal té una ruptura de set mil·límetres a l'abdominal i s'està entrenant per jugar contra Kyrgios
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
El tenista italià Fognini ataca Rafa Nadal tractant-lo de farsant
Notícia: El tenista italià Fognini ataca Rafa Nadal tractant-lo de farsant
Comparteix
Fabio Fognini critica Nadal per xarxes insinuant que el manacorí ha fingit la seva lesió

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rm a juliol 11, 2022 | 11:32
    rm juliol 11, 2022 | 11:32
    mentre no guanyi el cutrecaspós nyordu vamosrafa ja està be

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa