Món Esport
La final de Wimbledon més odiada pels seguidors de Nadal

Un cop Rafa Nadal es va retirar del torneig de Wimbledon a conseqüència del risc d’empitjorar la seva lesió i trigar més a recuperar-se, el tenista australià Nick Kyrgios ha passat a la final del torneig de tenis més gran del Regne Unit. El seu rival serà l’actual número u del món, el serbi Novak Djokovic, que arriba com a favorit a la final després de competir a un gran nivell per tornar a alçar de nou Grand Slam i així aproximar-se a la xifra de títols de Rafa Nadal. El partit entre els dos tenistes és força morbós pels aficionats al tenis, ja que ambdós sempre generen alguna polèmica per la seva conducta, però, sense cap mena de dubte, Nick Kyrgios s’emportaria el premi a tenista més ‘showman’ de tots.

Djokovic i Kyrgios, dos jugadors que no agraden als seguidors de Rafa Nadal

Si bé Novak Djokovic és l’enemic que empaita Rafa Nadal per ser el tenista que més Grand Slams hagi guanyat durant la seva carrera professional, Nick Kyrgios es converteix en l’ogre diabòlic més odiat per les seves paraules contra el jugador de Manacor. I és que els seguidors de Nadal sempre han vist com l’australià ja fa un bon temps que se n’aprofita de qualsevol situació per criticar el balear faltant-li el respecte. Així doncs, aquestes dues posicions provocarien que els aficionats de Rafa Nadal haguessin posat la creu a ambdós tenistes i, si fos per ells, no voldrien veure a cap dels dos alçant el trofeu de Wimbledon al cel d’Anglaterra.

La relació entre Kyrgios i Djokovic

Durant els darrers dies, Nick Kyrgios i Novak Djokovic s’han anat intercanviant missatges entre ells tal com Kyrgios ha esmentat públicament. La relació entre l’australià i el serbi ha canviat molt des de l’arribada de la pandèmia, i és que, segons Kyrgios, un dels motius principals pels quals els dos jugadors s’haurien agermanat hauria estat la decisió de Djokovic de no vacunar-se i, a conseqüència, haver de marxar deportat d’Austràlia abans del Grand Slam que s’ha disputat aquest any. Kyrgios ha dit en roda de premsa que: “Vaig ser l’únic que va defensar Djokovic amb el que li va passar a principis d’any a Austràlia. És en aquest moment quan agraeixes tenir algú al teu costat.”



Més notícies
Rafa Nadal, tenista espanyol | Europa Press
Rafa Nadal es retira de Wimbledon
Notícia: Rafa Nadal es retira de Wimbledon
Comparteix
La lesió del tenista manacorí acaba amb les seves aspiracions al Grand Slam britànic
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
Es confirma la lesió de Nadal, però no es rendeix i vol jugar la semifinal
Notícia: Es confirma la lesió de Nadal, però no es rendeix i vol jugar la semifinal
Comparteix
Nadal té una ruptura de set mil·límetres a l'abdominal i s'està entrenant per jugar contra Kyrgios
Rafa Nadal, tenista professional | Europa Press
El tenista italià Fognini ataca Rafa Nadal tractant-lo de farsant
Notícia: El tenista italià Fognini ataca Rafa Nadal tractant-lo de farsant
Comparteix
Fabio Fognini critica Nadal per xarxes insinuant que el manacorí ha fingit la seva lesió
Rafa Nadal, tenista espanyol | ATP
La bèstia Nadal sobreviu un partit èpic i passa a les ‘semis’ de Wimbledon
Notícia: La bèstia Nadal sobreviu un partit èpic i passa a les ‘semis’ de Wimbledon
Comparteix
El tenista balear demostra no tenir sostre després d'eliminar Taylor Fritz

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa