Món Esport
Quartararo no afluixa i els pilots catalans fracassen a Montmeló
  • CA

Cap de setmana de motociclisme a Catalunya. El circuit de Montmeló acull el setè Gran Premi de la temporada d’un Mundial que comença a tenir rei. L’italià Fabio Quartararo ha tornat a aconseguir la pole position i es comença a posicionar com a favorit per guanyar el títol al final de curs. Ja és líder de la classificació general i no afluixa. Jack Miller sortirà segon i Johann Zarco, dels pocs que segueixen el rastre de Quartararo, ha estat tercer.

Malgrat que el Gran Premi se celebra a Catalunya, els pilots catalans no han aconseguit bons resultats. El millor ha estat Maverick Viñales, que sortirà sisè, i el segueix Aleix Espargaró. A partir d’aquí hem d’anar fins a la dotzena posició per trobar-ne un altre, Pol Espargaró, mentre que Marc Márquez continua molt lluny del seu millor nivell i sortirà tretzè. El seu germà Àlex ha estat penúltim, vintè.

 Esta es la parrilla de salida en la carrera de mañana en el Gran Premio de España.

De fet, està sent una mala temporada per als pilots catalans. Amb un Marc Márquez que encara no està recuperat del tot, ni de bon tros, i és divuitè, el millor és Maverick Viñales, sisè. És a més de 40 punts del líder Quartararo i ho comença a tenir complicat per lluitar pel Mundial. Aleix Espargaró és setè, amb 44 punts i a més de 60 del capdavant de la classificació. És l’únic pilot català que supera les expectatives d’inici de temporada.



Més notícies
José Luis Garà, en arxiu | Europa Press
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
Notícia: Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
Comparteix
El Barça necessita trobar un substitut a Junior que pugui discutir la titularitat a Jordi Alba
Xavi, en arxiu | Europa Press
Xavi trenca el silenci
Notícia: Xavi trenca el silenci
Comparteix
"No tinc pressa per entrenar el Barça", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa