Món Esport
El pitjor Gran Premi de Catalunya per als pilots catalans dels últims deu anys
  • CA

La mala temporada dels sis pilots catalans de MotoGP ha tocat fons al Gran Premi de Catalunya. Marc Márquez, Maverick Viñales, Pol Espargaró, Aleix Espargaró i Àlex Márquez han tancat un cap de setmana a Montmeló molt lluny de les seves espectatives. Els corredors esperaven refer-se d’un mal inici de curs a casa, però el remei ha estat pitjor que la malaltia. Cal recordar que Àlex Rins es va lesionar, el van haver d’operar i ara s’està recuperant.

El guanyador de la cursa de MotoGP ha estat Miguel Oliveira, seguit de Johann Zarco i Jack Miller. El líder del campionat, Fabio Quartararo, que sortia des del primer lloc de la graella, ha acabat quart i ha cedit punts a Zarco, el seu principal perseguidor. Hem d’anar fins al sisè lloc per trobar un català, Maverick Viñales. El següent és Àlex Márquez, onzè i tots els altres han abandonat: els dos Espargaró i Marc Márquez.

El Tro de Cervera, malgrat que ja torna a córrer, no aixeca el cap. Ha caigut en moltíssimes ocasions, entre entrenaments i curses, i està molt lluny de recuperar el nivell d’abans de la lesió. Està entenent aquest curs com un llarg període de recuperació, ja que, pel que fa a la classificació, la temporada ja està perduda. El millor català de la general és Viñales, sisè, i Aleix Espargaró és l’únic que està superant el que s’esperava d’ell i és vuitè.



Més notícies
Wijnaldum, durant un escalfament amb el Liverpool | Europa Press
El PSG ho torna a fer: pren un fitxatge ja fet al Barça
Notícia: El PSG ho torna a fer: pren un fitxatge ja fet al Barça
Comparteix
Georginio Wijnaldum signarà amb el club francès durant els pròxims dies
Seid Visin s'ha suïcidat als 20 anys | AC Milan
Se suïcida un futbolista de 20 anys a causa del racisme sofert a Itàlia
Notícia: Se suïcida un futbolista de 20 anys a causa del racisme sofert a Itàlia
Comparteix
"Sento les mirades de fàstic de la gent pel meu color de pell", ha escrit Seid Visin abans de treure's la vida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa