El PSG ho torna a fer: pren un fitxatge ja fet al Barça

Georginio Wijnaldum signarà amb el club francès durant els pròxims dies

Durant les darreres setmanes la premsa esportiva ha anunciat una vegada i una altra que el fitxatge de Georginio Wijnaldum amb el Barça ja estava fet i que era qüestió de temps que signés amb el club blaugrana. Els seus agents havien anat en més d’una ocasió a les oficines del Camp Nou per detallar les clàusules del contracte i, com que es tractava d’una petició personal de Ronald Koeman, la continuïtat del tècnic neerlandès ho acabava de certificar. A més a més, arribava de forma gratuïta, cosa que era ideal per a l’entitat culer.

Tanmateix, a última hora i quan el futbolista ja tenia clar que aniria a Barcelona, ha aparegut un actor inesperat. El París Saint-Germain ha fet una oferta in extremis a Wijnaldum contra la qual el Barça no ha pogut ni ha volgut competir. La situació financera d’ambdós clubs no té absolutament res a veure i Joan Laporta i la seva junta directiva han decidit plantar-se i deixar que el futbolista marxés a França si aquest era el seu desig.

Segons informen diversos mitjans de comunicació, Wijnaldum ja hauria decidit signar amb el PSG i la seva arribada al club francès hauria de ser imminent. D’aquesta manera, després de tots els conflictes amb Neymar i de casos com el de Verratti, l’equip del petrodòlar torna a frustrar un mercat de fitxatges al Barça. Ara bé, molts aficionats culers s’han alegrat d’aquest fet, ja que l’arribada de Wijnaldum no convencia gens pel seu estil de joc més aviat físic.

Més informació

Comentaris

  FUERA LA OLIGOCRACIA Juny 6, 2021 7:22 pm
  Si el PSG le quita el fichaje entonces no estava echo🤔🤔🤔. Como no hace esto el BARÇA a los otros equipos. No es un club en ruina que tiren de cantera y no de cartera.
  toni Juny 7, 2021 8:00 am
  Res nou. Els $$$$$$$$$$ manan, i el fútbol es espectàcle esportiu practicat majorment per jugadors molt rics mercenaris.
  L'avi Juny 7, 2021 10:36 am
  El morito de Qatar,es creu que els petrodòlars el farà guanyar tot,però sempre es fotera una castanya al final de temporada.

Nou comentari