Món Esport
Djokovic pot haver-se vacunat després que Nadal l’hagi superat

L’èpica victòria de Rafa Nadal a la final de l’Open d’Austràlia sobre el rus Daniil Medvedev ha comportat moltes coses. És històrica per la manera en la qual es va produir, en tant que el manacorí va remuntar una situació crítica (estava dos sets per sota i perdia al tercer), i pel que ha suposat en termes de la classificació històrica masculina de Grand Slams pel fet que Nadal ha superat la barrera dels 20. I aquest fet ha provocat que Novak Djoković, superat juntament amb Roger Federer i que no ha participat al certamen a les antípodes per no estar vacunat, ara hagi reculat i decidit vacunar-se per evitar noves exempcions.

Així ho ha explicat el seu biògraf, Daniel Müksch al diari austríac Heute. Després que Rafa Nadal trenqués la igualada a 20 Grand Slams amb Federer i el propi tenista serbi, aquest, segons Müksch, hauria accedit a vacunar-se per poder participar a propers Grand Slams i, d’aquesta manera, no només evitar que Nadal pugui posar més terra de per mig, sinó també lluitar per adelantar-lo. Djoković s’hauria proposat, com a cirereta d’una carrera esplendorosa, cedir i deixar l’orgull de banda per acabar liderant un rànquing imponent.

I és que si s’ho proposés, el serbi podria aconseguir revertir la situació. Malgrat la victòria de Rafa Nadal, Djoković és ara mateix el tenista més en forma del planeta. El seu liderat al rànquing ATP així ho demostra. Nole, de fet, va fer la proesa d’eliminar el mateix Nadal en les semifinals de les seves pistes preferides: les de Roland Garros. I va acabar guanyant el torneig.

Aquest any, però, Djoković sap que no podria tornar a fer-ho perquè la ministra d’Esports de França va anunciar fa escasses setmanes, arran la polèmica a Austràlia, que no acceptarà la participació al torneig parisenc de cap esportista que no estigui vacunat. I el US Open també té aquesta posició. Per tant, un Djoković sense estar vacunat almenys a curt termini només podria competir a Wimbledon, que es disputa al Regne Unit. Per tant, l’ambició del tenista el podria haver fet entrar en raó i que s’hagi vacunat.



Més notícies
Rafa Nadal guanya l'Open d'Austràlia | Europa Press
Rafa Nadal es converteix en el millor de la història amb un triomf èpic
Notícia: Rafa Nadal es converteix en el millor de la història amb un triomf èpic
Comparteix
El balear s'imposa a Daniïl Medvedev i es converteix en el tenista que més Grand Slams ha guanyat
Adama Traoré, amb Jordi Cruyff i Joan Laporta | Europa Press
Adama s’ha rebaixat el sou per fitxar pel Barça
Notícia: Adama s’ha rebaixat el sou per fitxar pel Barça
Comparteix
"Li agraïm l'esforç que ha fet", ha dit el president Joan Laporta en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa