Món Esport
‘Novak’ decepció per a Nadal
  • CA

El tenista manacorí Rafa Nadal ha caigut eliminat a les semifinals del seu torneig fetitxe, el Roland Garros. El seu botxí ha estat Novak Djokovic, qui l’ha tombat en quatre sets. Nadal ha començat guanyant amb contundència, però Nole s’ha imposat al segon. El tercer set ha estat impressionant, molt igualat, però quan el serbi s’ha imposat al tie break, ha deixat el partit sentenciat. Nadal no s’ha pogut refer i Djokovic l’ha acabat derrotant.

D’aquesta manera, Nadal torna a caure aquesta temporada en un torneig sobre la seva superfície preferida, la terra batuda. Ja havia caigut a Montecarlo i a Madrid. També a l’Open d’Austràlia. El manacorí està caient abans d’hora i es comença a contemplar el seu ocàs. En aquest Roland Garros tenia l’oportunitat de convertir-se en el tenista amb més Grand Slams.

Per la seva banda, Djokovic jugarà la final del Roland Garros contra Stefanos Tsitsipas. Ha aconseguit una gesta única: derrotar Nadal en unes semifinals d’aquesta competició. Fins ara, el manacorí només havia caigut en tres ocasions i totes elles en rondes prèvies.



Més notícies
Guillermo Amor ha estat acomiadat | Europa Press
El Barça també acomiada Guillermo Amor
Notícia: El Barça també acomiada Guillermo Amor
Comparteix
La junta directiva de Joan Laporta cessa el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del club
Gerard Piqué, en arxiu | Europa Press
Piqué: “El dia que hagi de deixar el Barça, em retiraré”
Notícia: Piqué: “El dia que hagi de deixar el Barça, em retiraré”
Comparteix
El central català ha estat molt contundent en una xerrada amb Ibai Llanos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa