Piqué: “El dia que hagi de deixar el Barça, em retiraré”

El central català ha estat molt contundent en una xerrada amb Ibai Llanos

El central català del Barça Gerard Piqué ha mantingut una conversa amb Ibai Llanos a la plataforma de vídeos en directe Twitch. No és la primera vegada que ho fa i el to distès de les xerrades amb el creador de continguts a les xarxes basc sempre acaba deixant alguna resposta interessant.

En aquest cas ha transcendit tot allò que ha dit relacionat amb el seu futur. Piqué ha deixat clar en determinades ocasions que està arribant al final de la seva carrera com a futbolista, ja que, quan ja no tingui lloc al Barça, es retirarà. “No jugaré mai més a cap altre equip. El dia que deixi de jugar al Barça, deixaré de jugar a futbol”, ha sentenciat. I ha estat encara més contundent: “Si demà Koeman em diu que marxi, deixo el futbol”.

D’aquesta manera ha confirmat que no farà com Xavi Hernàndez o Andrés Iniesta, que quan van haver de deixar el Barça van anar a provar sort a altres països d’altres continents per tenir una retirada daurada. “Hi ha gent que es mou per diners i hi ha gent que es mou per altres coses”, ha deixat clar. Ara bé, el que no descarta és presentar-se a president en un futur: “És una cosa que sempre m’ha fet il·lusió, és el club de la meva vida”.

Més informació

Nou comentari