El Barça també acomiada Guillermo Amor

La junta directiva de Joan Laporta cessa el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del club

Continua la gran reforma de Joan Laporta i la seva junta directiva a can Barça. Després de l’acomiadament de Francesc Xavier García Pimienta i altres figures destacades del futbol formatiu del club, també s’ha conegut el cessament de Guillermo Amor, qui fins ara era el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del Futbol Club Barcelona.

El club ho ha fet oficial en un comunicat molt breu, el qual, íntegrament, diu: “El FC Barcelona ha comunicat a Guillermo Amor que rescindeix el seu contracte. El Club expressa públicament el seu agraïment a Amor per la professionalitat, el compromís, la dedicació i el tracte sempre positiu i proper que ha mostrat sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana, i li desitja sort i èxits en el futur”.

Guillermo Amor, durant una entrevista | FC Barcelona
Guillermo Amor, durant una entrevista | FC Barcelona

Amor és una persona molt vinculada a Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. De fet, ja havia estat acomiadat per Laporta en una primera ocasió i Rosell, quan va ser escollit president, el va tornar a incorporar. Per tant, aquest canvi s’entén en clau d’afinitat a les anteriors juntes directives.

Més informació

Comentaris

    Josep Juny 12, 2021 11:11 am
    Sens subte va ésser un gran jugador.

Nou comentari